O Αιολικός για το αήττητο, ο Διαγόρας για το γόητρο!

14/03/2014 - 15:12

Aiolikos_Diagoras5-0_1Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Διαγόρα και Αιολικό που φιλοξενείται στην Αγία Παρασκευή, επισκιάζει την τεράστια μάχη που διεξάγεται για τις θέσεις της παραμονής και την αποφυγή των play-out και αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο που θέλει να δει τις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος να συγκρούονται έστω και για το γόητρο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο στις 15:30 με διαιτητή τον Βουρανή, όπως και όλα τα υπόλοιπα της 28ης αγωνιστικής, πλην εκείνου του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα, που θα διεξαχθεί Κυριακή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ατρόμητος Ανεμώτιας υποδέχεται τον Αιγέα σε ένα παιχνίδι που οι Πλωμαρίτες θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να αποφύγουν τις περιπέτειες, η Άναξος υποδέχεται τον Οδυσσέα Ελύτη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για τους ίδιους ακριβώς λόγους με τον Αιγέα και ο Όλυμπος Αγιάσου τον Βύρωνα Μόριας που και αυτός θέλει να ξεφύγει από τη γραμμή των play-out.

Μόνο νίκη θέλει όμως και η Προοδευτική εκτός έδρας από τα Λιονταράκια. Παπανικολής και Αετός Λουτρών συγκρούονται στην Ερεσό, με τον Παπανικολή να έχει το κίνητρο να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία, όπως και ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, υποδεχόμενος τον Κεραυνό Αφάλωνα.

Τέλος με στόχο μόνο τη νίκη ο Αλκιβιάδης υποδέχεται την Αναγέννηση Γέρας στο Κάτω Τρίτος, αναζητώντας και αυτός έναν πολύτιμο βαθμό ή βαθμούς για τη συνέχεια…

28η αγωνιστική
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αιγέας Πλωμαρίου  15/3 (15:30)
Δουκάκης, Πατσατζής, Κακαδέλλης
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής-Αιολικός 15/3 (15:30)
Βουρανής, Βερρής, Μπάλιακα
Άναξος-Οδυσσέας Ελύτης 15/3 (15:30)
Κάντας, Βασιλακάκης, Πούλος
Όλυμπος Αγιάσου-Βύρωνας 15/3 (15:30)
Παντελαίων, Καραγιάννης, Παράσχου
Λιονταράκια-Προοδευτική Σκάλας Καλλονής 15/3 (15:30)
Σοφιανός, Κατσάνης, Πρωτούλης
Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους-Αναγέννηση Γέρας 15/3 (15:30)
Λέκκας, Οικονόμου, Συβρής
Παπανικολής Ερεσού-Αετός Λουτρών 15/3 (15:30)
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Σαρλής
Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας-Κεραυνός Αφάλωνα 16/3 (15:30)
Πούλος, Τατάς, Μολυβιάτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey