Ένσταση Ανάξου για τη συμμετοχή Δελόλμα!

08/04/2014 - 16:10 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2014 - 20:20

Delolmas_Str_Proo_Diagoras1-4Και ο χορός των ενστάσεων… καλά κρατεί! Και από τον φετινό κανόνα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου, δεν ξέφυγαν ούτε τα κρίσιμα παιχνίδια των μπαράζ της Α΄ Τοπικής για την παραμονή στην κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» λοιπόν, η Άναξος κατέθεσε σήμερα το πρωί στην ΕΠΣ Λέσβου ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ουσιαστικά του… συνήθους υπόπτου φέτος, Στρατή Δελόλμα που μεταγράφηκε με περιπετειώδη τρόπο στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, με την αιτιολογία πως δεν υπήρχε σφραγίδα της ΕΠΟ και της ΕΠΣΛ επάνω στη φωτογραφία του δελτίου του…

Η Άναξος που επικράτησε στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού των μπαράζ της παραμονής με 2-1 του Ατρομήτου, βασίστηκε στα όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Μιχάλης Μποντάκης που διαπίστωσε κατά τον έλεγχό του το πρόβλημα στην φωτογραφία επάνω στο δελτίο του παίκτη, στέλνοντας στην ΕΠΣ Λέσβου μαζί με το φύλλο αγώνα και το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Ανάξου παρά το ότι αρχικά δεν έδειξε ενδιαφέρον για το όλο θέμα για το οποίο ήταν ενήμερη πριν τη σέντρα του αγώνα, σήμερα τελικά κατέθεσε την ένσταση ζητώντας την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της με 3-0, που θα της δώσει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Στο δια ταύτα, το νέο πρόβλημα που παρουσιάζεται από τη συμμετοχή του Δελόλμα σε παιχνίδι, (σ.σ. που θυμίζουμε ότι επιχείρησε δύο φορές να μεταγραφεί στον Ατρόμητο από το καλοκαίρι και τα κατάφερε τελικώς κατά τη χειμερινή περίοδο), αποτελεί έναν ακόμη «βραχνά» για την ΕΠΣ Λέσβου που όπως και στην περίπτωση Χαρατσιάρη, μπήκε σε περιπέτειες λόγω γραφειοκρατικών λαθών και όχι λόγω της ουσίας των όλων υποθέσεων, αφού προφανέστατα δεν υπήρχε ποτέ δόλος. Επιπρόσθετα εν προκειμένω θα λέγαμε πως ο Δελόλμας έχει αγωνιστεί σε όλον σχεδόν τον δεύτερο γύρο χωρίς κανείς να διαπιστώσει προηγούμενα πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς σαν «SL» καταγράφουμε το γεγονός, αναμένοντας τις αποφάσεις των αρμοδίων, θα επιμείνουμε για μία ακόμη φορά που οι αγώνες πρέπει να παίζονται στα γήπεδα, πόσο μάλλον οι αγώνες σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey