Αίσθηση με Χατζόπουλο ο Διαγόρας

19/08/2014 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2014 - 19:15

Xatzopoulos_Kallithea1Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής αναμένεται να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη φετινή Α' Κατηγορία και οι κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι το αποδεικνύουν περίτρανα.

Αναμφίβολα, η μεταγραφή που τάραξε τα νερά του τοπικού πρωταθλήματος είναι εκείνη του Νίκου Χατζόπουλου (φωτό), ο οποίος μέχρι και τη σεζόν 2012-13 αγωνιζόταν με την ΑΕΛΚ στη Football League, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα σε Αστέρα Τρίπολης, Πιερικό, Παναργειακό και Διαγόρα. Πέρυσι ο Χατζόπουλος ξεκίνησε τη σεζόν στην Καλλιθέα και στο δεύτερο μισό μεταγράφηκε στον Παναρκαδικό.

Το καλοκαίρι ο Χατζόπουλος έφτασε κοντά στον Αιολικό, όμως τελικά ο Βαγγέλης Γούτης προτίμησε τον Απόστολο Παπαζούδη της Κηφισιάς. Η επιθυμία του 29χρονου αμυντικού όμως ήταν να μείνει στη Λέσβο και έτσι η διοίκηση του Διαγόρα έκανε το "κόλπο γκρόσο", αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία, που είναι δεδομένο ότι ανεβάζει επίπεδο αγωνιστικά την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, προσφέροντας της σιγουριά στα μετόπισθεν και κάνοντας τον Θόδωρο Παπαλόπουλο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Διαγόρας έχει ενισχυθεί σημαντικά μέχρι τώρα, αποκτώντας επίσης τοn Παντελή Σπάρταλη (Καρλόβασι), τους Κώστα Βαξεβάνη, Μιχάλη Μπαράκη, Φίλιππο Πουλασιχίδη, Στρατή Καββαδά από τον Αιολικό, ενώ στην ομάδα επέστρεψαν ο Δημήτρης Βαμβουκλής, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αττική και ο Χρήστος Κουτλής, που αγωνιζόταν στον Ανδρονικά Παρακοίλων και αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ στη Β' Κατηγορία. Τέλος, στο έμψυχο δυναμικό προστέθηκαν επίσης οι Νίκος Μαστραντωνάς (από Γιάννενα), Βαγγέλης Μπίρης (από Προοδευτική Σκ. Καλλονής) και ο νεαρός Γιώργος Κινικλής, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Παπανικολή Ερεσού.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε τα φιλικά της με αντίπαλο τον ΑΟ Πολιχνίτου, επικρατώντας με 5-1 και την Κυριακή κοντράρεται με τον Αίγειρο Μυστεγνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey