Με Μανούσο η Αναγέννηση Γέρας

19/08/2014 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2014 - 12:02

Anagennisi_Geras_pano_papados1Τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Μανούσο ανακοίνωσε η Αναγέννηση Γέρας, που έχει φέτος ιδιαίτερες βλέψεις εν όψει του νέου πρωταθλήματος στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου και κινείται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, σε μια προσπάθεια να επαναλάβει μία από τις γνωστές πρωταγωνιστικές της αγωνιστικές πορείες των τελευταίων χρόνων.

Ο πρώην τεχνικός του Αιγέα Πλωμαρίου έχει αρχίσει να καταστρώνει ήδη τα πρώτα του σχέδια, με τη διοίκηση του συλλόγου να προσθέτει στο ρόστερ έμπειρους παίκτες, που είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις στη διάρκεια της σεζόν.

Manoysos_timorimenos_Aigeas_PlomariouΟ λόγος για τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Συβρή και τον τερματοφύλακα Άρη Τσιγγενέ, που αποκτήθηκαν από τον Αιολικό, έχοντας κατακτήσει πέρυσι τον τίτλο με πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά και των αδερφών Στρατή και Παναγιώτη Χατζηκλειδαρά, του Γιάννη Τακού και του Νίκου Καραβατάκη. Επίσης αποκτήθηκε από την ΑΕΛΚ Κ20 και ο νεαρός ταλαντούχος Νίκος Φωκιανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοίκηση παρέμεινε πρόεδρος ο Στρατής Τζανής, πλαισιωμένους από παράγοντες με μεράκι και όρεξη και στόχο το καλύτερο δυνατό τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey