Με Χιωτέλλη προπονητή ο Αιγέας Πλωμαρίου

20/08/2014 - 13:46

Aigeas_Plomariou_panigyriko_LoutraΜια νέα χρόνια γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε για τον Αιγέα, που θα έχει φέτος στη θέση του προπονητή τον πολύπειρο Γιάννη Χιωτέλλη, που έχει προσφέρει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Πλωμαρίου.

Στόχος της διοίκησης είναι φέτος να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του συλλόγου, οι οποίοι βέβαια θα πλαισιωθούν με κάποιους παίκτες που έχουν θητεύσει στα τοπικά πρωταθλήματα για χρόνια, δημιουργώντας έτσι ένα κράμα νέων ταλαντούχων και έμπειρων.

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αιγέα είναι ο Νίκος Κιοσσές, που αγωνίστηκε πέρυσι στο Βύρωνα Μόριας, ο Παναγιώτης Μαγγούρας από τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας και ο Γιάννης Πρωτούλης, με θητεία στην Κ20 της ΑΕΛΚ και στον Κανάρη Χίου.

Παράλληλα αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, όπως και κάποιες αποχωρήσεις αφού στην ΑΕΛΚ Κ20 θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Άλεξ Τοπάλι και Δημήτρης Κάλφας, ενώ αναλόγως με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στα θέματα του ρόστερ για τον φετινό Αιγέα, ίσως παραχωρηθούν οι Δημήτρης Μουτσουγιάννης και Δημήτρης Αζάμπι, για τους οποίους φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Αναγέννηση Γέρας.

Ο Αιγέας έχει δώσει μέχρι τώρα δύο φιλικά προετοιμασίας, μετρώντας ισάριθμες νίκες απέναντι στον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους (6-0) και τον Αίγειρο Μυστεγνών (4-0). Σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η άτυπη "ρεβάνς" στο Κάτω Τρίτος, με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη, ενώ το Σάββατο θα αγωνιστεί κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey