Φιλικά με Αστέρα Βάρης και Μανδραϊκό

25/08/2014 - 13:23 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2014 - 13:44

Έκλεισαν και επίσημα τα φιλικά παιχνίδια του Αιολικού στην Αττική, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την ομάδα της Μυτιλήνης να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βάρης και τον Μανδραϊκό.

Η αποστολή του Αιολικού θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής ακτοπλοϊκώς και θα μείνει στην πρωτεύουσα για τρεις μέρες. Το Σάββατο στις 17:00, οι παίκτες του Βαγγέλη Γούτη θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Αστέρα Βάρης, την πρώην ομάδα του Σπύρου Μίχου, που πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση του 6ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Την Κυριακή, με ώρα έναρξης επίσης στις 17:00, ο Αιολικός θα κοντραριστεί με τον Μανδραϊκό, τον οποίο αναμένεται να συναντήσει και στο φετινό πρωτάθλημα εφόσον τοποθετηθεί όπως όλα δείχνουν στον όμιλο των ομάδων Δυτικής Αττικής, Εύβοιας, Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Οι έδρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ώστε και οι φίλοι του Αιολικού στην Αττική να οργανωθούν εγκαίρως για τη μαζική τους προσέλευση, συμπαραστεκόμενοι όπως σε κάθε ματς εξάλλου στην ομάδα της Μυτιλήνης.

UPDATE: Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού: "H Διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο ανοικτών για το κοινό φιλικών αγώνων στην Αθήνα για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας εν όψει του πρωταθλήματος της Football League 2, το Σάββατο 30 Αυγούστου με τον Αστέρα Βάρης στο γήπεδο Βάρης στις 17:00 και την Κυριακή 31 Αυγούστου με τον Μανδραικό στο γήπεδο Μάνδρας στις 17:00.

Μυτιλήνη 25/08/2014 Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey