Ευχαριστήριο προς τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής

25/08/2014 - 13:44

Goutis_Komninos_Aiolikos_training_Agia_ParaskeviΜπορεί οι σχέσεις των δύο ομάδων, σε επίπεδο φιλάθλων κυρίως και όχι διοικήσεων, να πέρασαν από... σαράντα κύμματα πέρυσι, ωστόσο άπαντες έχουν αφήσει το παρελθόν πίσω τους και πορεύονται με όραμα, στόχο και φιλοδοξίες εν όψει των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο το γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στη Λέσβο, η διοίκηση του Διαγόρα έτεινε... χείρα βοηθείας στον Αιολικό, φιλοξενώντας τις προπονήσεις του στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, ώστε να εξυπηρετηθεί η εκπρόσωπος του νησιού στη Football League 2.

Το πρώι, οι διοικούντες τον Αιολικό εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, μετά και το χθεσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων. Αναλυτικα: "H Διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για τις διευκολύνσεις που παρέχει στην ομάδα μας, όσον αφορά την καλύτερη προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Football League 2, τόσο με τη χρήση του γηπέδου της Αγίας Παρασκευής για προπονήσεις, όσο και με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Μυτιλήνη 25/08/2014

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey