Κέρδισε τις εντυπώσεις!

27/08/2014 - 09:10 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2014 - 15:53

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η παρουσίαση του Αιολικού, στο αρχοντικό της οικογένειας Τρύφωνα, που αποτελούσε ανέκαθεν ενεργό υποστηρικτή της ομάδας της Μυτιλήνης και από πέρυσι έναν εκ των βασικών χρηματοδοτών της προσπάθειας αναγέννησης του ιστορικού σωματείου του νησιού.

Στην εκδήλωση, κατά την οποία οι οικοδεσπότες, το ζεύγος Παναγιώτη και Εβελίνας Τρύφωνα, φρόντισαν από το καλωσόρισμα να κάνουν τους καλεσμένους τους να νιώθουν σαν το δικό τους σπίτι, παραβρέθηκαν εκτός του ποδοσφαιρικού τμήμαμτος, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού και εκπρόσωποι του Τύπου.

Την παρουσίαση της νέας ομάδας ανέλαβε ο Δημήτρης Κουκουνιάς, που αφού πρώτα έκανε μια ιστορική αναδρομή για τους Αιολείς, την Αιολική Γη, αλλά και τον Αιολικό Κυδωνιών που ίδρυσαν οι Μικρασιάτες στα απέναντι παράλια το 1906, έφτασε ως τη σύγχρονη εποχή της ομάδας και τις αμέτρητες χαρές που εκείνη πρόσφερε σε εποχές, που οι ομάδες δεν εξαρτώνταν μόνο από την οικονομική τους ευμάρεια, αλλά βασίζονταν κυρίως στο ταλέντο και την αξία ποδοσφαιρικών γενεών, που "ανδρώθηκαν" μαζί με τον μεγάλο Αιολικό στις εθνικές κατηγορίες.

Στο καλωσόρισμά του, ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης, αφού έπλεξε το εγκώμιο της οικογένειας Τρύφωνα που στηρίζει αγόγγυστα τον Αιολικό, έδωσε το μήνυμα προς τον κόσμο ότι "αυτή η ομάδα θα πετύχει", αποφεύγοντας -κυρίως για το γούρι- να χρησιμοποιήσει τις λέξεις τίτλος και άνοδος.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η παρουσίαση όλων των ποδοσφαιριστών, ξεκινώντας από εκείνους που ήταν από πέρυσι στο ρόστερ και κατάφεραν να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου, περνώντας σα σήφουνας από τα μπαράζ, ανεβάζοντας την ομάδα ξανά στη Football League 2.

Υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, παρουσιάστηκε επίσης από τους νεοαποκτηθέντες Νίκο Γάλα και Πάρη Μπακάλη η νέα εμφάνιση του Αιολικού, που επιστρέφει μετά από χρόνια στην εταιρεία Puma, η οποία ετοίμασε για την ομάδα της Μυτιλήνης μια άσπρη φανέλα με δύο έντονες μπλε ρίγες.

Στη συνέχεια, το χειροκρότημα αφορούσε το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο προπονητής Βαγγέλης Γούτης υποσχέσθηκε "δουλειά και αποτελέσματα στο γήπεδο", ευχαριστώντας τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και συγχαίροντας έναν προς έναν τους πρωτεργάτες της περσινής ανόδου.

Τον συνεργάτη του δηλαδή Γιώργο Κομνηνό, που δε γεύτηκε την πίκρα της ήττας πέρυσι παρά μόνο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών από τον τροπαιούχο της ΕΠΣ Αθηνών και κάτοχο εν τέλει της διοργάνωσης Πανερυθραϊκό, τον Γενικό Αρχηγό Στέλιο Ματζουράνη, τον Τεχνικό Διευθυντή Θεαγένη Διονυσάτο. Επίσης το νέο φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Γαλάτη και τον φροντιστή Μανώλη Κουμαρά.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Παναγιώτης Τρύφων, παίρνοντας το λόγο στο κλείσιμο της παρουσίασης, επεσήμανε πως τόσο ό ίδιος όσο και ο αδερφός του Θόδωρος βρίσκονται συνειδητά εδώ και χρόνια κοντά στον Αιολικό, γιατί αγαπούν την ομάδα, τον αθλητισμό και κυρίως το νησί της Λέσβου. Τόνισε επίσης, πως ο Αιολικός σέβεται όλες τις ομάδες είτε αυτές αγωνίζονται σε ανώτερη κατηγορία είτε αγωνίζονται ως αντίπαλοι του φέτος στη Football League 2 ή πέρυσι στο τοπικό. Και στον επίλογό του, αφού θύμισε σε όλους τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίστηκε η άνοδος, με βουτιές στο λιμάνι της Σύρου, ευχήθηκε το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να βρει όλη την οικογένεια του Αιολικού να βουτά από χαρά (σ.σ.: της ανόδου) στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Ακολούθησε δεξίωση από την οικογένεια Τρύφωνα στους παρευρισκομένους, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικου... διέκοψαν το πρόγραμμα του dj, για να δώσουν εκείνοι το ρυθμό με το τύμπανο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας, κάνοντας παράλληλα τη νύχτα... μέρα από τα καπνογόνα.

Parousiasi_Aiolikos_2014-15_wide

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey