Στον 3ο όμιλο, παρά τις αντιδράσεις!

29/08/2014 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2014 - 17:20

Aiolikos_training_Tarlas_mpales1Η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ τα είχε όλα. Αλλαγές, γκρίνιες, αντιδράσεις, αλλά στο τέλος να επικρατεί η λογική και να περνάει του... Αιολικού!

Συγκεκριμένα, έντονες ήταν οι αντιδράσεις των Ενώσεων της Πελοποννήσου αναφορικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αιολικού στον 3ο όμιλο, αντί σε αυτόν με τις ομάδες Αθήνας, Πειραιά όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος. Οι Πρόεδροι αυτών των ΕΠΣ, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια των συλλόγων τους στον Μιχάλη Τζανόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αντέδρασαν στο... μακρινό ταξίδι προς τη Μυτιλήνη, όμως όταν το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, μιλώντας για επιχειρούμενο αφανισμό των νησιωτικών σωματείων από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα πάντα πήραν τον -προαποφασισμένο- δρόμο τους.

Έτσι, όπως είχε αναφέρει το "SL" εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Αιολικός θα τοποθετηθεί στον 3ο όμιλο της φετινής Γ' Εθνικής, μαζί με ομάδες από την Πελοπόννησο (Παναργειακός - ΕΠΣ Αργολίδας, Ερμής Κιβερίου - ΕΠΣ Αργολίδας, ΠΑΟ Λουτρακίου - ΕΠΣ Κορίνθου, Δόξα Νέας Μανωλάδας - ΕΠΣ Ηλείας, ΠΑΟ Βάρδας - ΕΠΣ Ηλείας, Παναρκαδικός - ΕΠΣ Αρκαδίας, Αχαϊκή - ΕΠΣ Αχαΐας, Καλαμάτα - ΕΠΣ Μεσσηνίας), την Εύβοια (ΑΟ Κύμης) και τη Δυτική Αττική (Πανελευσινιακός, Μανδραϊκός, Βύζας Μεγάρων, Αστέρας Μαγούλας), καθώς επίσης και τον Ζακυνθιακό (ΕΠΣ Ζακύνθου).

Το πλάνο καταρτισμού πέρασε από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ και απομένουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες ο τελικός αριθμός των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Football League 2, μετά την αναστάτωση που έχει προκύψει στο θέμα του Άρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey