Φέρνει τελικά Φωστήρα

30/08/2014 - 12:07 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2014 - 16:05

Η μετάθεση του φιλικού του Αιολικού στον "Ταρλά" από την Κυριακή (7/9) σε Σάββατο (6/9), επέφερε αλλαγή πλάνων και ως προς τον αντίπαλο της ομάδας της Μυτιλήνης, σε συνδυασμό με την άρνηση της Super League να δώσει τη συγκατάθεσή της σε ομάδα μέλος του συνεταιρισμού της, να ταξιδέψει στη Λέσβο, αγωνιζόμενη στο ανακαινισμένο Στάδιο της πόλης.

Παρά τη θεωρητική υπαναχώρηση του Αιολικού στο θέμα του συνολικού αριθμού αγώνων που θα παίξει στον Ταρλά, η διοργανώτρια αρχή της μεγάλης κατηγορίας εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή της στην πραγματοποίηση ενός ακόμα φιλικού στο Στάδιο Μυτιλήνης. Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε την εκπρόσωπο της Λέσβου στη Football League 2 που ανακοίνωσε σήμερα ότι επήλθε συμφωνία να έρθει στη Μυτιλήνη ο Φωστήρας της Β' Εθνικής.

Ο άλλοτε "Φονέας των γιγάντων", μια ομάδα με την οποία υπάχουν κοινές μνήμες με τον Αιολικό από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών, πολλές όχι και τόσο ευχάριστες ούτε για τη μία ούτε για την άλλη ομάδα, πραγματοποίησε πέρυσι μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία στη Football League και έφτασε να διεκδικήσει την άνοδό της μέσα από τα play offs. Με τον Κριστόφ Βαζεχα στο τιμόνι της πλέον, αντί του Τζάκι Ματάισεν, οι Ταυριώτες θα έρθουν στη Μυτιλήνη για ένα φιλικό σε μια έδρα που ήταν ανέκαθεν αφιλόξενη για εκείνους, μετρώντας βαριές ήττες από τον Αιολικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια του ποδοσφαιρικού κοινού της Λέσβου, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στη φυσική του έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την ιστορική ομάδα του Φωστήρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας.
ΤΟ ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey