Ικανοποιητική ισοπαλία στη Βάρη

30/08/2014 - 21:59 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2014 - 22:30

Απόλυτα θετικό ήταν το πρώτο τεστ του Αιολικού επί αθηναϊκού εδάφος, απέναντι στον Αστέρα Βάρης της Football League 2, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2.

Η ομάδα της Βάρης, πιο έτοιμη και πιο "μονταρισμένη" μέσω των δυνατών φιλικών που έχει δώσει μέχρι τώρα στην καλοκαιρινή της προετοιμασία, αποτέλεσε ένα πολύ καλό αντίπαλο για την ομάδα της Μυτιλήνης, που είχε και τη συμπαράσταση των φίλων της από το Σύνδεσμο της Αθήνας.

Ο Βαγγέλης Γούτης, σε μια προσπάθεια να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, μοίρασε τους παίκτες του σε δύο 11άδες. Στο πρώτο 45λεπτο, ο Αιολικός έδειξε διάθεση και είχε αρκετά καλή απόδοση, ικανοποιώντας με την απόδοσή του απέναντι στον Αστέρα Βάρης, που δημιούργησε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τους Μυτιληνιούς. Οι δύο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 0-0 στα αποδυτήρια και στην ανάπαυλα οι δύο κόουτς επιδόθηκαν σε αρκετές αλλαγές.

Ο Αιολικός ήταν κινητικός και ιδιαίτερα δραστήριος, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί στο 60ο λεπτό με σκόρερ τον Άκη Μιχαλάκη. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν άμεσα με τον Κωβαίο (74') και πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Κουλιουρουκίδη (85'). Όμως ο Αιολικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον πρώτο του σκόρερ πέρυσι, Τόλη Λαλά, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο για ένα 20λεπτο ερχόμενος στο γήπεδο απευθείας από το... αεροπλάνο (ταξίδεψε στην Αθηνα σήμερα), ισοφάρισε σε 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Γούτης χρησιμοποίησε τους 24 από τους 26 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αττική, αφού δεν έπαιξαν μόνο οι δύο τερματοφύλακες Παπαλόπουλος και Κούμπας, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Εξάλλου, ο νέος κόουτς του Αιολικού είχε αφήσει να εννοηθεί πως στα δύο αυτά φιλικά θα παίξουν όλοι τουλάχιστον από ένα ημίχρονο, ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey