Κέρδισε το χειροκρότημα στη Μάνδρα!

31/08/2014 - 21:51

Aiolikos_Asteras_Varis2Ο Αιολικός ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τα δύο φιλικά τεστ στην Αθήνα, νικώντας το απόγευμα τον Μανδραϊκό με σκορ 1-2, αφήνοντας πολύ καλές ενυτπώσεις.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Γούτης έδειξε και κάποιες από τις σκέψεις του για την 11άδα, δίνοντας περισσότερο χρόνο στους παίκτες που λογίζονται ως πιο έτοιμοι σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας, απέναντι σε έναν Μανδραϊκό, που μπορεί να ξεκίνησε αργοπορημένα την προετοιμασία του, αλλά έδειξε πως διαθέτει ένα μαχητικό σύνολο που θα βασιστεί κυρίως στη δύναμη.

Ο Αιολικός παρατάχθηκε με τους Μάππα κάτω από τα δοκάρια, Μαγγανά και Γάλα ακραία μπακ, Παπαζούδη και Γιώργο Σαμπάνη στο κέντρο της άμυνας, Μίχο και Καδή στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους τριπλέτα τους Λαλά, Σεραφίγκο, Μιχαλάκη και προωθημένο τον Ζαγοριανό.

Ο Μανδραϊκός προηγήθηκε στο 35ο λεπτό, αλλά όπως και στη Βάρη, η αντίδραση του Αιολικύ ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας στο 40' με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Γάλα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έκανε πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα ο Γούτης κράτησε στον αγωνιστικό χώρο τους βασικούς του, περνώντας τον Τριλιανό στη θέση του Παπαζούδη, που τραυματίστηκε, τον Γόμο αντί του Μάππα και τον Γεωργιόπουλο αντί τον Μιχαλάκη. Μετά το 60ο λεπτό, ο κόουτς του Αιολικού πέρασε σταδιακά στο ματς όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον τερματοφύλακα Παπαλόπουλο για 15 λεπτά, που δεν έπαιξε με τον Αστέρα.

Εκείνος πάντως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ισπανός Ντιέγκο Τόρες, που επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ τεχνικής κατάρτισης, αποτελώντας μόνιμη εστία κινδύνου για τον αντίπαλο. Και στο 70ο λεπτό, έδειξε μια ακόμα πτυχή του ταλέντου, αφού με δική του εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στον Αιολικό με 1-2! Εξαιρετικός και ο Γιώργος Σαμπάνης, που δείχνει ότι αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey