Γούτης: "Γινόμαστε καλύτεροι..."

01/09/2014 - 18:24 Τελευταία τροποποίηση στις 01/09/2014 - 18:33

Goutis_Aiolikos5Ο προπονητής του Αιολικού μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Μανδραϊκό, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας τόσο απέναντι στον Αστέρ Βάρης (2-2) όσο και κόντρα στον Μανδραϊκό (1-2), στα δύο φιλικά της Αθήνας.

«Ήταν δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι στη Μάνδρα απ’ ότι στη Βάρη. Και τα δύο φιλικά όμως βοήθησαν για να βγουν, αυτό που συχνά λέμε οι προπονητές, χρήσιμα συμπεράσματα και να δούμε σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρισκόμαστε. Γι’ αυτό εξάλλου γίνονται αυτά τα ματς, για να εντοπίζουμε τις αδυναμίες μας και να δουλεύουμε στις προπονήσεις ώστε να βελτιωνόμαστε, αλλά και για να διαπιστώνουμε σε ποια σημεία είμαστε δυνατοί, προσπαθώντας να γίνουμε ακόμα καλύτεροιτόνισε ο τεχνικός του Αιολικού.

Αναφερόμενος στις δοκιμές που έκανε, επεσήμανε: «Δοκιμάσαμε δύο διαφορετικά σχήματα, βρήκαμε λύσεις από στατικές φάσεις, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα, είναι ότι αγωνίστηκε και στάθηκε μάλιστα καλά στην άμυνα ο Γιώργος Σαμπάνης, ένα νέο παιδί που προέρχεται από μακρά αποχή, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει και αποτελεί σημαντική επιλογή στο ρόστερ μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey