Πρόκριση στην παράταση για Αιολικό!

13/11/2010 - 15:48 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2010 - 21:35

Χωρίς πολύ κόσμο και με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ο Αιολικός... ίδρωσε πολύ για να λυγίσει την σκληροτράχηλη Θύελλα Πηγής, που παίζοντας στα ίσια, άγγιξε την έκπληξη και ηττήθηκε στην παράταση με 4-3. Ο Αιολικός προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά επαναπαύτηκε.

Η Θύελλα με τον Καλλιμαντζέρο σε μεγάλα κέφια, μείωσε αρχικά σε 2-1 και ο Λουπέλλης στο 82΄ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Η καταστροφή για τον Αιολικό δεν είχε ολοκληρωθεί όμως εκεί. Με την έναρξη του έξτρα χρόνου, ο Καλλιμαντζέρος έκανε την ολική ανατροπή (2-3) και προς στιγμήν όλοι στον Ταρλά πάγωσαν.

Όμως η αντίδραση του ΑΙΟ, μετά και το 2-3, ήταν μεγάλης ομάδας, με το Μιχαλάκη να ισοφαρίζει άμεσα σε 3-3 και τον Βαμβουκλή να διαμορφώνει το τελικό 4-3, πριν λήξη το ημίχρονο της παράτασης.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης μετά το τέλος του αγώνα, δεν έκρυψε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες του, που πήραν χρόνο συμμετοχής, αλλά έδειξε πεπεισμένος πως ο ΑΙΟ θα συνεχίσει με καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα οι άνθρωποι της Θύελλας, σχολίαζαν πως η εμφάνισή τους κόντρα στον μεγάλο Αιολικό, ήταν η καλύτερή τους φέτος και τα είχαν με ατην ατυχία τους, αφού το να βάζεις τρία γκολ στον ΑΙΟ και να μην κερδίζεις, όσο να ΄ναι είναι τραγικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αλλισανδράτος, Γ. Βουργουτζής (93΄Μιχαλάκης), Βούρος, Σκαλοχωρίτης, Σπύρου, Κροτσίδας, Καδής (46΄Τσετιροκλής), Δουνιάς, Π. Βουργουτζής, Βαμβουκλής, Σοφιάννης (93΄Καφαλούκος)
ΘΥΕΛΛΑ: Λημνιός, Κάσσος, (115΄Κούβαρης), Γιαννάκης ,Δ. Τσιβγούλης, Π. Τσιβγούλης, Βούρος, Καλιμαντζέρος, Σταυρινός, (56΄Λουπέλλης), Καραγιάννης, Βαξεβάνης, Τζανετέλλης.

~ Τελικό σκορ Αιολικός - Θύελλα Πηγής 4-3

~ Συγκλονιστικό παιχνίδι... Ο Βαμβουκλής με κοντινό σουτ, δίνει ξανά το προβάδισμα στον ΑΙΟ!4-3!

~ Ο Μιχαλάκης έπειτα απόκαλή σέντρα του Καφαλούκου, φέρνει το ματς στα ίσια για τον Αιολικό! Φοβερό παιχνίδι στον Ταρλά που σπάει καρδιές!

~ Η Θύελλα κάνει την ολική ανατροπή και προηγείται στο παιχνίδι με 2-3 με τον Καλλιμαντζέρο από το δεύτερο λεπτό της παράτασης!

~ Το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση. Να η μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο!

~ Η Θύελλα ισοφάρισε με τον Λουπέλλη τον Αιολικό δέκα λεπτά πριν από το τέλος και όλα δείχνουν πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση!

 Ο Π. Βουργουτζης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης, για να διπλασιάσει τα τέρματα του ΑΙΟ ο Παναγιώτης Σοφιάνης. Στην επανάληψη η Θύελλα που πίστεψε περισσότερο στις δυνατότητές της, μείωσε με τον Καλλιμαντζέρο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey