Εκδρομή στα Μέγαρα!

05/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:11


Μετά την Τρίπολη, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας διοργανώνει εκδρομή και για τα Μέγαρα, όπου την Κυιακή 16 Νοεμβρίου ο Αιολικός θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον τοπικό Βύζαντα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Μυτιλήνης, που ζουν στο Λεκανοπέδιο, αναμένεται να δώσουν ξανά δυναμικό "παρών" στη συγκεκριμένη έδρα, όπως άλλωστε συνέβη τόσο το 2007 όσο και το 2008, για τα παιχνίδια των δύο ομάδων επίσης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Σ.Φ.Α.Α. σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου θα οργανωθεί εκδρομή με πούλμαν για τα Μέγαρα, για το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τη φίλη και ιστορική ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων. Η ώρα αναχώρησης θα εξαρτηθεί από την ώρα ορισμού διεξαγωγής του αγώνα και θα σας ανακοινωθεί εκ νέου. Υπάρχει ένα ελάχιστο όριο κρατήσεων για το πούλμαν που θα χρειασθεί και είναι ο αριθμός των 20 συμμετασχόντων, απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής. Η τιμή θα καθορισθεί επί τόπου, με την αναχώρηση, καθότι εξαρτάται από τον τελικό αριθμό όσων επιβιβαστούν. Άνεργοι και φοιτητές θα συμμετέχουν οικονομικά με μειωμένη τιμή. Για κρατήσεις, έως τη Τριτη 11/11, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Παναγιώτη, τηλ.: 6974 599 807. Επίσης ενημερώνουμε με κάθε επιφύλαξη, οτι ενδέχεται η διοίκηση να μας εκχωρήσει κάποιο ικανό αριθμό προσκλήσεων, οι οποίες θα διατεθούν με προτεραιότητα σε ανέργους και φοιτητές, όπως και γενικά μη έχοντες την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey