Χαστούκι από τα λίγα!

16/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 26/03/2015 - 13:59

Βαριά ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο Αιολικός στα Μέγαρα, από τον ουραγό Βύζαντα, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική, σε ένα ματς από το οποίο η ομάδα της Μυτιλήνης δε δικαιούνταν τίποτα περισσότερο βάσει της εικόνας που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Γούτη επί 90 λεπτά.

Ο Αιολικός αποδείχθηκε ότι αντιμετώπισε με ελαφρότητα το παιχνίδι και από τη στιγμή που δεν είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, το πλήρωσε ακριβά. Η ομάδα της Μυτιλήνης, που διαθέτει σαφέστατα ποιοτικότερο ρόστερ, βρέθηκε να κάνει παιδιάστικα λάθη στην άμυνα, με τον Βύζαντα να τιμωρεί κάθε ολιγωρία στα μετόπισθεν.

Φυσικά, όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά, αν ο Τόλης Λαλάς σημάδευε σωστά στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Διαμαντή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 12ο λεπτό, από το... πουθενά, ο Βύζας βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Παπαζούδης προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή, κάνοντάς τη... δώρο στον Σελμανάι, που δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του Μάππα για το 1-0.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, μοιραία ο Αιολικός εγκλωβίστηκε σηκώνοντας ψηλά την μπάλα, εκεί όπου οι υψηλόσωμοι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν είχαν ιδιαίτερο προβλήμα. Ο Αιολικός είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, σε σουτ των Ζαγοριανού και Γάλα, με τους Μεγαρίτες να πηγαίνουν με προβάδισμα πάντως στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους, ότι ακριβώς συνέβη και στο πρώτο 45λεπτο επαναλήφθηκε. Ο Αιολικός έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με Μπακάλη, Γάλα και Ζαγοριανό, αλλά ο Βύζας είχε το γκολ. Ο Στρατάκης εκτέλεσε φάουλ στο 60ο λεπτό, ο Βασιλάκος έπιασε την κεφαλιά με τον Μάππα να αποκρούσει ασταθώς και τον Αλεβίζο με προβολή να σημειώνει το 2-0.

Ο Αιολικός, σαφέστατα επηρεασμένος, δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός στη συνέχεια, έχοντας κάποιες αναιμικές προσπάθειες για γκολ, που δεν ανησύχησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Μουτζούρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Αιολικός ήταν να μειώσει στο 86' με κεφαλιά του Παπαζούδη. Ένα ολέθριο λάθος του Μάππα όμως στις καθυστερήσεις, όταν προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Σελμανάι, έφερε και το 3-1 με τον Αλβανό επιθετικό να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει σε κενή εστία.

Συνθέσεις

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Διαμαντόπουλος, Βασιλάκος (85' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Δημακάκος, Σιδέρης (68' Βλάχος), Αλεβίζος (76' Κολιόπουλος), Μιχαλόπουλος, Στρατάκης, Μητρόπουλος, Σελμανάι

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Καδής (65' Τόρρες), Μ. Μουτζούρης, Λένγκα, Παπαζούδης, Μίχος, Γάλας, Μπακάλης (77' Σεραφίγγος), Λαλάς (56' Πασαλίδης), Μιχαλάκης, Ζαγοριανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey