Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μπακάλης

15/12/2014 - 12:36 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:31


Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν, έχοντας πρώτα αιφνιδιαστεί στο άκουσμα της 11άδας που παρέταξε ο Βαγγέλης Γούτης στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Κι αυτό γιατί ούτε στους αρχικούς έντεκα, αλλά ούτε και στον πάγκο με τους αναπληρωματικούς συμπεριλαμβανόταν ο Πάρης Μπάκαλης, βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Αιολικού ως τώρα.

Ο νεαρός μέσος παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα και μάλιστα ήταν αρκετά σκεπτικός. Αιτία για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αποτέλεσε ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε κατά την άφιξη της ομάδας της Μυτιλήνης στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα, ο προπονητής του Αιολικού λέγεται πως ήταν αρκετά εκνευρισμένος και ανακοίνωσε μέσα στο πούλμαν στον ποδοσφαιριστή πως δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Ο Μπακάλης θα παραβρεθεί σήμερα το απόγευμα στο συμβούλιο της διοίκησης για να απολογηθεί. Πάντως ο Καδής, που τον αντικατέστησε στη μεσαία γραμμή τα πήγε περίφημα στην Ελευσίνα και το θετικό της όλης υπόθεσης ήταν ότι ο Αιολικός κέρδισε, έστω και με αυτόν τον τρόπο, έναν ακόμα παίκτη -που δεν είχε πάρει την παραμικρή έως τώρα ευκαιρία στη θέση του- στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη Football League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey