ΣΦΑΜ: "Γιατί αξιότιμοι κύριοι;"

16/12/2014 - 11:20 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:26


Aνακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με αφορμή το νέο "ξεσπίτωμα" της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας, που δε θα διεξαχθεί στον "Ταρλά" αλλά στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής. Οι οργανωμένοι φίλοι του Αιολικού διερωτώνται πώς είναι δυνατόν να "επιβαρύνεται" ο αγώνιστικός μόνο από τα ματς του Αιολικού και όχι από τις σχεδόν καθημερινές προπονήσεις της ΑΕΛΚ εκεί, ενώ παράλληλα καλούν τη διοίκηση να μη δείχνει τόση ανεκτικότητα στην προκλητική -όπως χαρακτηρίζεται- στάση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Aναλυτικά: "Με αφορμή τον μη ορισμό του αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, την Τετάρτη, 17/12/14 απορούμε γιατί και πάλι θα πρέπει να ξεσπιτωθούμε από την φυσική μας έδρα, την στιγμή που η ομάδα της Καλλονής αγωνίζεται εκτός νησιού. Επίσημη διευκρίνιση είναι πως θα επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Γιατί αξιότιμοι κύριοι; Δεν επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος με την σχεδόν καθημερινή προπόνηση της ομάδας της ΑΕΛΚ; Με τα ενενήντα αγωνιστικά λεπτά θα καταστραφεί το γήπεδο;

Καλούμε την Διοίκηση της ομάδας μας, να σταματήσει να δείχνει την συγκεκριμένη ανεκτικότητα στο θέμα, να υπερασπιστεί την επένδυση που έχει κάνει και να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες απέναντι στην προκλητική και αδιάλλακτη στάση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Το γήπεδο Μυτιλήνης είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ και όχι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ καμίας ΠΑΕ.

Επίσης καλούμε σε συσπείρωση όλους τους φιλάθλους μας, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας και συγκεκριμένα με τον ΠΑΟ Βάρδας, αλλά και τους παίκτες μας να αποδείξουν την ανωτερότητα τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με εκτίμηση,
ΣΦΑΜ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey