Σπανός ο πρώτος, ακολουθούν άλλοι δύο!

16/12/2014 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:24


Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Αιολικού για την περίοδο του Ιανουαρίου είναι γεγονός, με τον Κώστα Σπανό να αποτελεί το νέο απόκτημα της ομάδας της Μυτιλήνης. Πρόκειται για επιθετικό, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης ως περιφερειακός, ο οποίος συναντήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα με τη διοίκηση του Αιολικού, συμφώνησε σε όλα και είναι πλέον η πρώτη από τις τουλάχιστον τρεις κινήσεις που θα κάνει το επόμενο διάστημα η διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Σπανός είναι 24 ετών, γεννημένος το Σεπτέμβρη του 1990 και φέτος αγωνιζόταν με την Επισκοπή στη Football League. Το γεγονός ότι δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που υπολόγιζε, τον ανάγκασε να ζητήσει τη διακοπή της συνεργασίας του με την ομάδα του Ρεθύμνου. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως ο παίκτης είναι ελεύθερος και τυπικά από τις 11 του Δεκέμβρη, κάτι που σημαίνει πως έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τη φανέλα του Αιολικού στο ντέρμπι με τον Παναργειακό (11/1), έχοντας συμπληρώσει τις 30 ημέρες που απαιτεί ο κανονισμός της ΕΠΟ.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Εύβοια, απ' όπου κατάγεται, αγωνιζόμενος αρχικά στον ΠΑΟ Χαλκίδας (2009-10) μετρώντας 15 γκολ σε 25 αγώνες στη Δ' Εθνική. Ακολούθησε μία σεζόν στον ΑΟ Λουκισσίων (2010-11) με 7 γκολ σε 15 ματς και την επόμενη σεζόν ενίσχυσε τον Ευβοϊκό πετυχαίνοντας 18 γκολ σε 27 αγώνες. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις στο Περιφερειακό ανάγκασαν τον Ηρακλή Ψαχνών της Β' Εθνικής να τον προσθέσει στο δυναμικό του. Η προσαρμογή στην κατηγορία δεν ήταν εύκολη και στο δεύτερο μισό της περιόδου 2012-13 έπαιξε σε 7 ματς με τον Πανηλειακό στη Γ' Εθνική, σκοράροντας 4 γκολ. Επέστρεψε στην ομάδα των Ψαχνών, όπου έκανε 2 συμμετοχές στη Football League, για να ολοκληρώσει την περυσινή σεζόν στον Παναργειακό, όπου σε 17 αγώνες πέτυχε 13 γκολ!

Αυτή δε θα είναι η μόνη μεταγραφική κίνηση του Αιολικού, με τις πληροφορίες του "SL" να κάνουν λόγο για μια ακόμα ενίσχυση μεσοεπιθετικά, αλλά και μία που θα αφορά τα μετόπισθεν. Να σημειωθεί, ότι το "SL" γνώριζε από την πρώτη στιγμή για την επίτευξη συμφωνίας, ωστόσο σεβάστηκε την επιθυμία της διοίκησης του Αιολικού να μη διαρρεύσει κάτι πριν τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟ Βάρδας και Καλαμάτα. Κάτι όμως που φαίνεται ότι δε σεβάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey