Είπε αντίο ο Γεωργιόπουλος

23/12/2014 - 16:24 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2014 - 16:37

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν από τον Αιολικό, δηλώνοντας στο "SL" πως αποχωρεί από την ομάδα της Μυτιλήνης σα φίλος, ευχαριστώντας τη διοίκηση για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο...

Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους για τις γιορτές με ημερομηνία επιστροφής λίγες ημέρες αργότερα, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναργειακό. Ωστόσο, δε θα γυρίσου όλοι στη Μυτιλήνη. Το χορό των αποδεσμεύσεων άνοιξε ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, η θητεία του οποίου στον Αιολικό αποδείχθηκε πολύ σύντομη. Ο πρωήν παίκτης της Καλαμάτας και του Βύζαντα Μεγάρων μίλησε στο "SL", αποχαιρετώντας συμπαίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και φιλάθλους:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης του Αιολικού, που με εμπιστεύθηκαν το καλοκαίρι και μου έδωσαν τη δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης. Η συνεργασία μας μπορεί να ολοκληρώθηκε σχετικά γρήγορα, όμως προσωπικά αποχωρώ σα φίλος από το νησί και θα έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στην ομάδα. Εύχομαι ο Αιολικός να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Football League και οι μέχρι σήμερα συμπαίκτες μου να καταφέρουν να δώσουν αυτή τη χαρά στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στη διοίκηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey