Παναγόπουλος: «Δικό μας παιχνίδι…»

16/03/2015 - 17:27

Σε αντίθεση με άλλες φορές, η Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Αιολικός-Βύζας Μεγάρων δεν κράτησε πολύ. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" άκουσε προσεκτικά το συνάδελφό του Βασίλη Στασινόπουλο και όταν πήρε το λόγο αρκέστηκε σε λίγα λόγια.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως ο Αιολικός κινδύνεψε να μην κερδίσει ένα δικό του κυριολεκτικά παιχνίδι: «Λίγο έλειψε να κάνουμε δώρο το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Βύζαντα, σε ένα δικό μας παιχνίδι. Είχαμε καλή παρουσία στο α’ ημίχρονο, ωστόσο μετά το ημίωρο δεν διατηρήθηκε ο καλός ρυθμός στο παιχνίδι και σε αυτό δε βοήθησε ο διαιτητής. Δείξαμε και πάλι ένα καλό και ένα κακό πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο ότι για ακόμα ένα παιχνίδι, δεχθήκαμε πίεση στο τελευταίο 20λεπτο.»

Σε ερώτηση αναφορικά με το ότι η ομάδα φάνηκε να "ξεφούσκωσε" μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, επεσήμανε με νόημα: «Για να διαχειριστείς τις δυνάμεις σου, πρέπει και να έχεις δυνάμεις», ενώ αναφερόμενος στην τοποθέτηση Στασινόπουλου σχετικά με τον Αιολικό του Α' και του Β' Γύρου, ανέφερε σκωπτικά: «Χαίρομαι που ο χειρότερος –σύμφωνα με τον κ. Στασινόπουλο- σημερινός Αιολικός κέρδισε τον Βύζαντα, από τον οποίο είχε ηττηθεί στον Α’ Γύρο ο καλύτερος τότε συγκριτικά Αιολικός που αντιμετώπισε ο συνάδελφος προπονητής στο παιχνίδι των Μεγάρων…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey