Παναγόπουλος: «Ονειρεύομαι κάτι πολύ καλύτερο…»

30/03/2015 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 30/03/2015 - 17:39

«Νομίζω ότι ήταν ένα κλασικό παιχνίδι της κατηγορίας. Προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα και απειληθήκαμε μόνο από στιγμές αδράνειας και στατικές φάσεις. Επιχειρήσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ στο ημίχρονο, χωρίς να τα καταφέρουμε. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να ήταν 3-0 στο ημίχρονο ή 3-1, έληξε τελικά 3-0 στο 90λεπτο. Έχουμε μπει σε μια διαφορετική διαδικασία, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα, η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα. Η κατηγορία έχει τα δικά της δεδομένα. Τίποτα δεν τελειώνει με μία ήττα και τίποτα δεν κατακτιέται με μία νίκη. Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα την Κυριακή, με μία ομάδα που δεν είναι τυχαία στην κορυφή του πίνακα. Τα κεφάλια μέσα από σήμερα, δουλειά από αύριο και εύχομαι την Κυριακή να τα ξαναπούμε σε πολύ ευχάριστο κλίμα.»

Σε ερώτηση για το αν η εμφάνιση απέναντι στον Ερμή ήταν ικανοποιητική, ανέφερε: «Με ικανοποιεί, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αλλά δεν είναι αυτό που ονειρεύομαι για τον Αιολικό σε καμία περίπτωση. Σίγουρα, είναι κοντά στο αγωνιστικό πλάνο, με την έννοια το ορθολογικού, του ορθόδοξου παιχνιδιού. Το 3-0 όμως δε μου λέει κάτι ως σκορ. Κρατάω τη διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών. Ρεαλιστικά, περιμένω να δω στο επόμενο ματς με τον Πανελευσινιακό, αυτό που δεν έχει δείξει η ομάδα μέχρι σήμερα. Αν συνδυαστεί με νίκη, ακόμα καλύτερα… Είμαστε πίσω από τους δύο πρωτοπόρους στη βαθμολογία, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, αλλά σε όσους έχουν απογοητευτεί από την έκβαση της φετινής χρονιάς και πιθανόν γι’ αυτό δεν έρχονται στο γήπεδο, απλά ίσως χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι ο Αιολικός φέτος δεν ανέβηκε μία, αλλά δύο κατηγορίες...»

Αναφορικά τέλος με το αν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση για τη νέα σεζόν και αν αυτή θα τον βρει στη Μυτιλήνη, ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε: «Σε θεωρητικό επίπεδο μόνο έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Ξέρετε, η διαδικασία αυτή δεν είναι μια συζήτηση γύρω από ένα τραπέζι, μεταξύ δέκα ανθρώπων. Και επειδή μετά από δύο μήνες στην ομάδα, ίσως κινδυνεύσω κι εγώ να θεωρηθώ θεωρητικός, ενώ είμαι πρακτικός, νομίζω ότι η διαδικασία αυτή είναι απλά στο μυαλό μας. Την επόμενη μέρα της νέας σεζόν θα την κοιτάξουμε πρακτικά την τελευταία ημέρα του φετινού πρωταθλήματος. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση πάντως, είμαστε σε επαφή. Επιθυμία μου εξαρχής ήταν να έρθω και να δημιουργήσω, αλλά αυτό περνά μέσα από την ίδια την ομάδα. Δεν ήρθα για τέσσερις μήνες. Μακάρι να κάτσω περισσότερο. Μακάρι να σπάσουμε ακόμα και το ρεκόρ του Γκέραρντ, αλλά αυτό βέβαια θα είναι κάπως δύσκολο…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey