Πένθος στην οικογένεια Γρυπιώτη

31/03/2015 - 13:37 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2015 - 14:58

Δυσάρεστη είδηση στις τάξεις του Αιολικού, αφού πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Προέδρου του συλλόγου, Σταύρου Γρυπιώτη, Ευστράτιος.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν εδώ και λίγες ημέρες στο "Βοστάνειο" Νοσοκομείο Μυτιλήνης με λοίμωξη του αναπνευστικού, αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα. Ωστόσο, η αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπευτική αγώγη ήταν αρκετά ενθαρρυντική και μάλιστα χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειχνε να αισθάνεται καλύτερα. Τίποτα δεν προμήνυε πως το μεσημέρι της Τρίτης θα άφηνε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος συγγενείς της οικογένειας και φίλους, καθώς επίσης και την ίδια την ομάδα του Αιολικού.

Το "SL" εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, τα θερμά του συλλυπητήρια στον Σταύρο Γρυπιώτη, στο γιο του Στρατή που έχει το όνομα του παππού του, αποτελώντας για χρόνια κομμάτι της ομάδας του Αετού Λουτρών, καθώς επίσης και στους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια, στον Πρόεδρο του Αιολικού, κ. Γριππιώτη και στην οικογένεια του, για τον χαμό του πατέρα του."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey