Τέλος ο Καλαμιώτης!

31/03/2015 - 15:02 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2015 - 11:03

Βραχύβια αποδείχθηκε η συνεργασία του Αιολικού με τον Σταμάτη Καλαμιώτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" στο χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο πρώην αμυντικός μέσος του Αχαρναϊκού είχε μεταγραφεί στους "κυανόλευκους" τον Ιανουάριο, αποτελώντας μια επιλογή ποδοσφαιριστή που με την εμπειρία του θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα μετόπισθεν. Τελικώς, δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ ως κεντρικός αμυντικός παρά μόνο ως μέσος στον άξονα, με τελευταία του συμμετοχή στον αγώνα με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων, όταν είχε περάσει στο 69ο λεπτό ως αλλαγή στη θέση του Ντιέγκο Τόρες. Εκείνο φέρεται να ήταν και το παιχνίδι που αποτέλεσε ορόσημο για το μέλλον της συνεργασίας τους, αφού ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είχε στείλει τα μηνύματά του, αφήνοντας τον 25χρονο ποδοσφαιριστή εκτός βασικής 11άδας.

Ακολούθησε το πειθαρχικό παράπτωμα του Καλαμιώτη πριν την αναμέτρηση με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή, στην οποία επανήλθε πάντως προχθές για τον αγώνα κόντρα στον Ερμή Κιβερίου, μένοντας ωστόσο στην άκρη του πάγκου σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού.

UPDATE

Η επίσημη ανακοίνωση του Αιολικού:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καλαμιώτη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey