Καταδικασμένος να παλεύει τέτοια ντέρμπι

05/04/2015 - 10:04

Ο Αιολικός υποδέχεται το μεσημέρι στον "Ταρλά" τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο θεωρητικά βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι "σταχυοφόροι" οδηγούν την κούρσα του 3ου ομίλου, νιώθοντας καυτή την ανάσα του Παναργειακού, ενώ από την άλλη μεριά ο Αιολικός ακόμα και αν κερδίσει σήμερα θα πρέπει να περιμένει δύο ακόμα δώρα από τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου, στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν. Ωστόσο παρά το ότι μόνο ένα είναι το προνομιούχο εισιτήριο, στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχουν κρύψει ότι στόχος είναι να κατακτηθεί έστω η 2η θέση, προσδοκώντας ενδεχομένως σε μια αναδιάρθρωση, λόγω του εθελούσιου υποβιβασμού που θα επιχειρήσουν -όπως φημολογείται- στη Γ' Εθνική ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Νίκη Βόλου ή ο Εργοτέλης.

Στις 15:00 θα γίνει η σέντρα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να προβληματίζεται σε ότι αφορά τη σύνθεση της αμυντικής διάταξης. Κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Απόστολου Παπαζούδη έχει περιορίσει τις λύσεις, ενώ και ο Γιώργος Σαμπάνης έχασε κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Πλέον δεν υπάρχει και ο Καλαμιώτης στο ρόστερ, μετά την αποδέσμευσή του, οπότε πιθανό κενό θα πρέπει να καλυφθεί εκ των έσω. Ο Άλμπι Λένγκα θεωρείται σχεδόν σίγουρος για την 11άδα, ενώ δεν αποκλείεται -σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο "Σάμπα", να γυρίσει πιο πίσω ένας εκ των αμυντικών μέσων, όπως έγινε με τον Πάρη Μπακάλη στη Ζάκυνθο. Μέσα σε όλα έχει προκύψει την τελευταία στιγμή και πρόβλημα με τον Ντιέγκο Τόρες, ο οποίος συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Μάππας είχε νιώσει ενοχλήσεις κόντρα στον Ερμή Κιβερίου και είχε αποχωρήσει στο 75' για να προφυλαχθεί, ωστόσο στη συγκεκριμένη θέση είναι ξανά διαθέσιμος ο Πέτρος Γόμος, που έχει αποθεραπευτεί πλήρως και περιμένει μια ακόμα ευκαιρία για να αγωνιστεί.

Ο Πανευλευσινιακός ήρθε ακτοπλοϊκώς το πρωί του Σαββάτου στη Μυτιλήνη, φέρνοντας στο νησί και το ιδιόκτητο πούλμαν του, ντυμένο στα χρώματα της ομάδας της Ελευσίνας. Η ομάδα του Ψιμουλάκη προπονήθηκε νωρίς στο Γήπεδο "Παναγιώτης Σαλταμάρας", ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ για προσκύνημα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Καριοφύλλης, με βοηθούς τους Σινιοράκη και Σγάντσο, άπαντες του Συνδέσμου Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey