Παναγόπουλος: "Να έρθει να μας τα δείξει..." [vids]

06/04/2015 - 20:12 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2015 - 18:24

Λάβρος στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο προπονητής του Αιολικού Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, που κατήγγειλε τη συμπεριφορά του α’ βοηθού διαιτητή Σινιοράκη, δίνοντας ωστόσο τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για το πάθος που επέδειξαν.

«Μπήκαμε αρκετά δυνατά, είχαμε δοκάρι στην πρώτη κλασική φάση του αγώνα, ενώ κινδυνέψαμε από δική μας ολιγωρία μόνο, αλλά και των διαιτητών. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη ήμασταν η μόνη ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, απέναντι σε μία ομάδα που στηρίχθηκε στη σκοπιμότητα. Κρατώ το πάθος που έδειξαν τα παιδιά, θέλοντας να φύγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Παίχθηκε συνολικά ένα 30λεπτο καθαρό ποδόσφαιρο. Ένα ακόμα στατιστικό είναι ότι ο γιατρός της Ελευσίνας μπήκε στο γήπεδο καμιά… 30αριά φορές, άσχετα αν εμείς είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού. Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό και καλή συνέχεια. Να ξέρετε όμως ότι η συνέχεια του Αιολικού θα είναι καλύτερη. Γιατί το “καλή συνέχεια” για κάποιους μόνο καλό δεν μπορεί να είναι. Στη ζωή ότι κάνεις, το παίρνεις πίσω.»

Για τον α’ βοηθό Σινιοράκη και τη συμπεριφορά του: «Εκπροσωπώντας την ομάδα του Αιολικού ως προπονητής της, θα ήθελα να πω κάτι για τον κ. Σινιοράκη, τον α’ βοηθό από το Σύνδεσμο Πειραιά. Κύριος μέχρι πριν μισή ώρα, αφού μετά τη λήξη του παιχνιδιού και υπό την όποια ένταση, είπε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μου “άντε γαμήσου”! Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε. Εμένα η δική μου η μάνα είναι περήφανη και είναι κι από τον Πειραιά. Δεν έχω τίποτα με την ομάδα της Ελευσίνας. Με τον κ. Σινιοράκη όμως έχω. Και αν λοιπόν τα έχει τόσο μεγάλα, να έρθει να μας τα δείξει εδώ, μπροστά στην κάμερα.»

Για τον Αιολικό που φαίνεται ότι… κάποιους ενοχλεί: «Είναι άδικο να ονειρεύεσαι να χτίσεις κάποια πράγματα, να πολεμάς με τα θηρία ώστε πάνω απ’ όλα, αυτό που κάνεις να είναι δημιουργικό και να έρχονται κάποιοι ετσιθελικά να μας στερούν το χαμόγελο. Δε θέλω να ευνοηθώ, θέλω να μη με αδικούν. Αν τα βάλουμε κάτω όμως, μετά την Αχαϊκή κάτι χαλάει. Και δεν έχει να κάνει με τη δική έλευση. Κακός προπονητής ο Παναγόπουλος. Από το -2 στο -12. Κάτι τους χαλάει όμως. Μπορεί να είναι η υγεία που θέλει να προσφέρει ο Αιολικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να ενοχλεί. Όχι μόνο εκτός Λέσβου, ίσως και μέσα στο ίδιο το νησί. Αν δεν αλλάξει το ποδόσφαιρο από αυτές τις κατηγορίες, με τους ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές, δεν έχουμε να περιμένουμε καλύτερες μέρες. Δεν είναι εικόνα αυτή με χτυπημένο ηλικιωμένο φίλαθλο στην εξέδρα και… κουστωδίες ανθρώπων στα επίσημα.»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Στ. Ψυμουλάκη, προπονητή του Πανελευσινιακού

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, προπονητή του Αιολικού

(Ζητάμε συγγνώμη για μια καθυστέρηση στο συγχρονισμό εικόνας και ήχου)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey