Απελευθερωμένη... τριάρα!

26/04/2015 - 19:07 Τελευταία τροποποίηση στις 26/04/2015 - 20:24

Ο Αιολικός επικράτησε με σκορ 3-1 της Καλαμάτας, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση.

Με τον Θεαγένη Διονυσάτο στον πάγκο του, ως υπηρεσιακό προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο Αιολικός παρουσιάστηκε απαλλαγμένος από το άγχος των προηγούμενων αγωνιστικών και έχοντας απέναντί του μια ομάδα που δεν κλείστηκε και έπαιξε ανοικτό και ελεύθερο ποδόσφαιρο, πρόσφερε στους λιγοστούς φιλάθλους που τον ακολούθησαν στο Λεκανοπέδιο μια πολύ καλή εμφάνιση και μια σημαντική νίκη κόντρα σε έναν ιστορικό αντίπαλο.

Η Καλαμάτα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με αυτογκόλ, μόλις στο 11ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Τσάτσου, με την μπάλα να αλλάζει πορεία στο κεφάλι του Παπαζούδη και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κλεομένη Παπαλόπουλου, ο οποίος μετά το ντεμπούτο του ως αλλαγή στο ματς με τον Ερμή Κιβερίου, αγωνίστηκε σήμερα ως βασικός για πρώτη φορά στη σεζόν. Ο Αιολικός, παρά την "ψυχρολουσία" του 0-1, προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε μια εξαιρετική ευκαιρία με τον Μιχαλάκη, ο οποίος όμως νικήθηκε στο τετ α τετ (33') από τον Μούζο. Όμως στο 43' ο Μιχαλάκης δέχθηκε εξαιρετική ασίστ από τον Μανουσάκη και αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η "Μαύρη Θύελλα" μπήκε πιο δυνατά και έφτασε δύο φορές κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, όμως σε ισάριθμες περιπτώσεις ο Κλεομένης Παπαλόπουλος έδειξε σε ετοιμότητα αποκρούοντας τις προσπάθειες των Τσάτσου και Βασιλόπουλου, κρατώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μάκης Σαμπάνης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια μέσα στην περιοχή της Καλαμάτας και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε τον Αιολικό μπροστά στο σκορ 2-1. Ακολούθησε καταιγισμός φάσεων από την ομάδα της Μυτιλήνης, με τους αμυντικούς της Καλαμάτας να αποκρούουν πάνω στη γραμμή δύο τελικές προσπάθειες του Μιχαλάκη, ενώ ο Μίχος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 71ο λεπτό. Ακολούθησε μια ακόμα κλασική ευκαιρία με τον Σπανό, πριν ο Αιολικός κερδίσει πέναλτι στο 85ο λεπτό σε ανατροπή του Μαλακού από τον τερματοφύλκακα Καρμίρη, ο οποίος είχε περάσει στο ημίχρονο στη θέση του Μούζου. Η Καλαμάτα, έχοντας κλείσει τις αλλαγές της, αναγκάστηκε να βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Ηλιόπουλο, που νικήθηκε από τον Μανουσάκη για το 3-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Παπαλόπουλος, Λένγκα, Παπαζούδης, Λίμα, Γάλας, Καδής (80' λ.τρ. Μαλακός), Μίχος, Μ. Σαμπάνης, Μανουσάκης, Μιχαλάκης, Ζαγοριανός (46' Σπανός)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μούζος (46' λ. τρ. Καρμίρης), Ζαχαρόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος (75' Σαλαπάτας), Ηλιόπουλος, Κουντάνης, Μιλτιάδης, Τσάτσος (90' Νικολόπουλος), Βασιλόπουλος

Φωτογραφία: Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey