Χωρίς Μανουσάκη στο Άργος

02/05/2015 - 10:04

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Αιολικός στο Άργος για την αναμέτρηση με τον Παναργειακό, αφού ο Δήμος Μανουσάκης δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε όλη την εβδομάδα, με φυσιοθεραπείες, δεν κατέστη δυνατό να βρίσκεται στο 100% της κατάστασης που θα επιθυμούσε ο Θεαγένης Διονυσάτος για να τον συμπεριλάβει στη 18άδα. Ο "Νίλσεν" αντιμετωπίζει και πρόβλημα με τον Μάκη Μουτζούρη, ο οποίος παραμένει ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στη Βάρδα, ωστόσο ταξίδεψε στο Άργος για ψυχολογικούς λόγους.

Ελαφρύ διάστρεμμα αντιμετώπισε και ο Πάρης Μπακάλης σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις, όμως η κατάσταση του βελτιώνεται συνεχώς και όλα δείχνουν πως θα πάρει φανέλα βασικού, επιστρέφοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αιολικού μετά την τιμωρία του λόγω καρτών. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Γιώργο Μαγγανά, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Την αποστολή του Αιολικού στο Άργος συνοδεύουν αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 13:00 και θα τον διευθύνει ο Κούλης, με βοηθούς τους Λάττα και Καραμέρο, του Συνδέσμου Ηλείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey