Του έλειψε το γκολ στο Άργος

03/05/2015 - 15:54

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αιολικός στην έδρα του Παναργειακού, στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε καλύτερα, είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες έναντι του αντιπάλου της, αλλά δεν κατάφερε αφ' ενός να σκοράρει, αφ'ετέρου να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, με αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από την Αργολίδα. Αντίθετα, ο Παναργειακός σκόραρε σε μία από τις δύο αξιοσημείωτες φάσεις που έκανε μπροστά στην εστία των Μυτιληνιών και πανηγύρισε έτσι τη νίκη, "κλειδώνοντας" παράλληλα τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στα πρώτα 25 λεπτά με τις δύο ομάδες να παίζουν παίζουν παιχνίδι κέντρου. Ο Αιολικός δημιούργησε την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Μπακάλη, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Μιχαλάκη, όμως ο Καυσαούνης απέκρουσε ενστικτωδώς στο 25ο λεπτό. Οι "Λύκοι" του Άργους προηγήθηκαν πέντε λεπτά αργότερα με ένα "κεραυνόι" στην κίνηση του Λιόση, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα της Μυτιλήνης έχασε δύο ακόμα ευκαιρίες με τον Σπανό και τον Μιχαλάκη και πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ 1-0.

Στην επανάληψη, ο Παναργειακός εμφανίστηκε σε παθητικό ρόλο, με τον Αιολικό να πιέζει, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει, παρά τις κλασικές ευκαιρίες κυρίως του Σπανού σε δύο τετ α τετ. Ο Παναργειακός πλησίασε δεύτερη φορά την εστία του Μάππα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όμως ήταν εκείνος που πανηγύρισε το τρίποντο, το οποίο δίνει στην ομάδα της Αργολίδας τη 2η θέση και την πίστη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση, κερδίζοντας έστω και από... σπόντα το εισιτήριό της προς τη Football League.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μάππας, Καδής, Λίμα, Λένγκα, Παπαζούδης (80' Γ. Σαμπάνης), Μίχος, Μπακάλης, Μ. Σαμπάνης (75' Ζαγοριανός), Γάλας, Μιχαλάκης, Σπανός

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καυσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Ρότα, Μπριλάκης, Λύτσιος, Πούτσι, Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Σιμώσης, Παπαιωάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey