Γνώση και εμπειρία πλέον στις Ακαδημίες

17/06/2015 - 11:15

Η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" είχε αποκαλύψει τη Δευτέρα τη συμφωνία Αιολικού και Οδυσσέα Ελύτη για συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών και πλέον αυτή πήρε σάρκα και οστά, μετά την επίσημη ανακοίνωση των δύο διοικήσεων.

Αναλυτικά: "Αφήσαμε tην ιδέα να ωριμάσει, δε θέλαμε να βιαστούμε. Χτίσαμε πρώτα μια σχέση εμπιστοσύνης και τώρα κάνουμε το επόμενο βήμα.

Η ομάδα που πρωταγωνιστεί για χρόνια τώρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, που αγαπήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο από τους φιλάθλους του νησιού μας, προσφέροντας τους όμορφες στιγμές και σημαντικές διακρίσεις, ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης και η ομάδα που, αργά αλλά με σταθερά βήματα, προσέγγισε με διαφορετική ματιά το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα υποδομών, αναδεικνύοντας σημαντικά ταλέντα, ο ΟΔYΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στις οικογένειες και τους αθλητές, που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη συνεργασία.

Παράλληλα θα τους προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, δίνοντας τους κίνητρα και βάζοντας στο επίκεντρο το σεβασμό, πρώτα του μαθητή και μετά του ποδοσφαιριστή στις μικρές ηλικίες, βοηθώντας τους να γίνουν σήμερα σωστοί αθλητές και αύριο καλύτεροι άνθρωποι. Η προσπάθεια αυτή είναι ανοιχτή για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας. Πιστεύουμε ότι όλα τα ταλαντούχα παιδιά αξίζει να έχουν την ίδια συμπεριφορά, από όλους μας σε μία αγαστή συνεργασία, με όλα τα σωματεία και με σεβασμό στο μόχθο των ανθρώπων του κάθε σωματείου και στα οράματα των γονιών για τα παιδιά τους.

Συμπαραστάτης και αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε και στο νέο αυτό ξεκίνημα είναι ο κ. Παναγιώτης Τρύφων και η οικογένεια του.

Τα διοικητικά συμβούλι

ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

Οδυσσέας Ελύτης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey