Μπαίνει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός

13/07/2015 - 20:28

Ο Άγγελος Διγκόζης ήρθε στη Μυτιλήνη, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του τελικού και αποχώρησε για να... επιστρέψει σε λίγες ημέρες στο νησί, όπου θα εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά του, μετά τη συμφωνία με τον Αιολικό.

Στις τάξεις του συλλόγου, υπήρξε στασιμότητα εδώ και δύο εβδομάδες λόγω των εξελίξεων στις σχεσεις Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως μετά τη συμφωνία είναι φυσιολογικό ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Κουτρομπίλας να δίνουν το "σύνθημα" για να ξεκινήσει το... λαδώμα στις μηχανές, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλα δείχνουν πως από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση, που έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς μεταγραφικούς της στόχους. Αρχικά, το βάρος πέφτει στην ποδοσφαιρική αγορά της Λέσβου, από την οποία αναμένεται να αποκτηθούν κυρίως νεαροί ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονταν πέρυσι τόσο εντός όσο και εκτός νησιού. Παράλληλα, συμφωνα με πληροφορίες του "SL" η επικείμενη έλευση Διγκόζη στη Μυτιλήνη και η επίσημη παρουσίασή του θα συνδυαστεί με την ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή από ανώτερη κατηγορία, δίνοντας έτσι το έναυσμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει το προσεχές διάστημα.

Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και εφόσον από την επόμενη εβδομάδα επέλθει μια ισορροπία στην κοινωνία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες, όλα δείχνουν ότι ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ από το ρόστερ της νέας σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί κατά την έναρξη της προετοιμασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey