Επένδυση με Ζαχαρή!

16/07/2015 - 12:14 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2015 - 13:35

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τη Δευτέρα (13/7), ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αιολικού μπαίνει σιγά-σιγά σε εφαρμογή και το βάρος πέφτει στην "αγορά" της Λέσβου, ώστε να οριστικοποιηθούν οι προσθήκες των νεαρών Μυτιληνιών, που ενδιαφέρουν το σύλλογο.

Έτσι λοιπόν, η αυλαία ανοίγει με την απόκτηση του Λευτέρη Ζαχαρή από τον Οδυσσέα Ελύτη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κυανόλευκους", παίρνοντας το "βάπτισμα" φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται για τον 18χρονο τερματοφύλακα του Οδυσσέα Ελύτη, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται βασικός στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, διαθέτοντας μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του και συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας στην κατηγορία των παίδων τόσο το 2012 όσο και το 2013. Πέρυσι, ο νεαρός γκολκίπερ βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, περνώντας από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της Ένωσης, εκεί όπου αγωνίζεται και ένας άλλος Μυτιληνιός, ο Δημήτρης Ψάνης.

Στον Αιολικό παρακολουθούσαν στενά την εξέλιξή του Ζαχαρή και αποφάσισαν φέτος να ενεργοποιηθούν για την απόκτησή του, μετά μάλιστα και από τη συνεργασία που προέκυψε με τον Οδυσσέα Ελύτη. Αναμφίβολα, η απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα αποτελεί επένδυση για το μέλλον και από τη στιγμή που στο τεχνικό τιμ του Άγγελου Διγκόζη θα υπάρχει και ο GK Coach Σπύρος Χριστόπουλος, η παρουσία του στο ρόστερ του Αιολικό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey