Εγκαίνια και προετοιμασία στις 27 Ιουλίου

20/07/2015 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2015 - 11:43

Αντίστροφα μετρούν πλέον στον Αιολικό για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας, που θα συνδυαστεί μάλιστα με τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου στην Αγία Μαρίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", αυτά τα δύο θα συμβούν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου με τη διοίκηση του συλλόγου να ολοκληρώνει τις προσεχείς ημέρες τις τελευταίες εκκρεμότητες, ώστε να καλωσορίσει ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, αλλά και φιλάθλους εκεί όπου θα χτιστεί ο νέος Αιολικός.

Η προπονητική βάση του Αιολικού στην Αγία Μαρίνα έχει έντονο κυανόλευκο χρώμα, που "δένει" άψογα με το καταπράσινο φυσικό τοπίο και το νέο χλοοτάπητα, δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές, τα βάσανα των οποίων θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες, με καθημερινές διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή Άγγελου Διγκόζη, του γυμναστή Νίκου Ματζουράνη και του προπονητή τερματοφυλάκων Σπύρου Χριστόπουλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 27.7.2015 και ώρα 19:00, θα γίνουν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της Αγ. Μαρίνας. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Απευθυνόμενοι στο φίλαθλο κοινό τους προσκαλούμε να τιμήσουν με την παρουσία τους τον νέο αυτό αθλητικό χώρο, που τίθεται πλέον στην διάθεση του Λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

O φωτογραφικός φακός του "SL" βρέθηκε σήμερα στην Αγία Μαρίνα και σας μεταφέρει τις εικόνες από το ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey