Νέα επένδυση για το μέλλον με Μαρίνο!

20/07/2015 - 13:34

Στον Αιολικό έχουν ρίξει φέτος το βάρος και στη στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες από το νησί και σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" ήρθαν σε συμφωνία με τον 17χρονο Χρήστο Μαρίνο!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μαρίνος αποτέλεσε εδώ και μία τριετία βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Οδυσσέα Ελύτη, αγωνιζόμενος στη βασική 11άδα από 14 χρονών! Αριστεροπόδαρος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, παίζει όλη την πτέρυγα και όπως είναι φυσικό συμμετείχε αδιάκοπα στις Μικτές ΕΠΣ Λέσβου τόσο στους παίδες, όσο και στους νέους.

Ενδεικτικό του ταλέντου του 17χρονου ποδοσφαιριστή, είναι το γεγονός πως για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε έντονα πέρυσι ο Ολυμπιακός, ωστόσο η αλλαγή πλάνου και σχεδιασμού στους "ερυθρόλευκους", με την ταυτόχρονη περικοπή στις δαπάνες για τις ακαδημίες αναφορικά με τους παίκτες από την περιφέρεια, αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τη μετακόμισή του στου Ρέντη. Ενδιαφέρον επέδειξε και η ΑΕΛΚ, ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ στην οικογένεια του Χρήστου Μαρίνου, ωστόσο ο 17χρονος επέλεξε Αιολικό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", το απόγευμα θα βρεθεί στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους, όπως αντίστοιχα θα συμβεί και με τον Λευτέρη Ζαχαρή. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Οδυσσέα Ελύτη, γνωρίζοντας σημαντικές διακρίσεις και άπαντες ευελπιστούν το άλμα τους προς τη Γ' Εθνική να συνδυαστεί με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey