Παρουσίασε Ζαχαρή και Μαρίνο!

20/07/2015 - 20:16

Στην οικογένεια του Αιολικού ανήκουν και επίσημα, εδώ και λίγα λεπτά, ο Λευτέρης Ζαχαρής και ο Χρήστος Μαρίνος, που παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης.

Ο Ζαχαρής αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι 18 ετών και προέρχεται από τον Οδυσσέα Ελύτη, στον οποίο αγωνίστηκε ως βασικός τα τελευταία χρόνια στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, που τον έφεραν ακόμα και στην Εθνική ομάδα των παίδων!

Ο Μαρίνος αγωνίζεται την αριστερή πτέρυγα, έχοντας τη δυνατότητα να καλύπτει τόσο τη θέση του μπακ, όσο και εκείνη του χαφ. Είναι μόλις 17 ετών, ωστόσο μετράει τρεις γεμάτες χρονιές στον Οδυσσέα Ελύτη, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος και των Μικτών της ΕΠΣ Λέσβου.

Στα γραφεία του Αιολικού βρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής Παναγώτης Ανδριώτης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Στρατής Γεωργής, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Στέλιο Ματζουράνη, τακτοποιώντας τα διαδικαστικά των δύο μεταγραφών. Ακολούθως, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα φωτογραφήθηκαν και με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιώργο Κουτρομπίλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey