Το βάρος στους ακραίους αμυντικούς

21/07/2015 - 12:18

Στον Αιολικό ευελπιστούν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες εκκρεμότητες στις μεταγραφικές υποθέσεις, ώστε να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός και την ερχόμενη Δευτέρα, ο Άγγελος Διγκόζης και οι συνεργάτες του να έχουν στη διάθεσή τους σχεδόν όλο το ρόστερ κατά την έναρξη της προετοιμασίας.

Μετά την απόκτηση του Μιχάλη Κριπιντίρη, που λογίζεται "κλεισμένη" και απομένει η επίσημη παρουσίασh του ποδοσφαιριστή από τη διοίκηση, το βάρος πέφτει στους ακραίους μπακ που θα πλαισιώσουν την αμυντική γραμμή. Ο Γιώργος Κουτρομπίλας βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με υποψήφιους στόχους, έχοντας ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις, μία για τη δεξιά και μία για την αριστερή πτέρυγα. Μάλιστα, από την πλευρά του Αιολικού εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η ομάδα της Μυτιλήνης έχει καταθέσει τις καλύτερες προτάσεις, έχοντας τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για να εντάξει τους δύο παίκτες στο δυναμικό του, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλοι σύλλογοι.

Εκτός των δύο ακραίων αμυντικών, στον Αιολικό κινούνται μεθοδικά για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά και επιθετικού, με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή να υποδεικνύουν πως το πιθανότερο είναι εκτός από τη μία σίγουρη προσθήκη στη γραμμή κρούσης, να ακολουθήσει και δεύτερη σύμφωνα με τα όσα έχει ζητήσει ο Άγγελος Διγκόζης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey