Κοροϊδία!

23/07/2015 - 23:12 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2015 - 23:51

Πριν καλά - καλά γραφτεί ο πρόλογος της συνεργασίας μεταξύ Αιολικού και Άγγελου Διγκόζη, έχουμε επίλογο χωρίς... happy end. Για την ομάδα της Μυτιλήνης τουλάχιστον, που ελάχιστα 24ωρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της βρίσκεται ξαφνικά σε αναζήτηση προπονητή, μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Μακεδόνα τεχνικό, για το οποίο θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση.

Εδώ και λίγες ημέρες είχαν μαζευτεί πυκνά σύννεφα στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τον Αιολικό -όπως και κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας- να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Κάτι που προκάλεσε μια σχετική αργοπορία ως προς την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως ο σχεδιασμός είχε μείνει αρκετά πίσω, αφού από τη διοίκηση υπήρχε καθημερινά ενημέρωση για προφορικές συμφωνίες με αρκετούς από τους υποψήφιους στόχους, πολλές από τις οποίες καθυστερούσαν για άλλους λόγους όπως αποδείχθηκε, αφού ήταν και προσωπικές επιλογές του Μακεδόνα τεχνικού.

Στις αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροροφίες του "SL", ο Άγγελος Διγκόζης ζήτησε να συναντηθεί με τον ισχυρό χρηματοδότη της ομάδας Παναγιώτη Τρύφωνα, θέτοντας επί τάπητος κάποια ζητήματα αναφορικά με το ρόστερ, αφού ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης βρισκόταν εκτός νησιού για επαγγελματικές υποθέσεις. Χθες βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία, μεταξύ Τρύφωνα και Διγκόζη, η οποία διήρκησε πάνω από 1,5 ώρα και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπήρξε ταύτιση απόψεων αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις, ώστε να τεθεί σταδιακά σε εφαρμογή ο σχεδιασμός, να επισημοποιηθούν οι πρώτες σημαντικές μεταγραφές και να μην προκύψει νέα χρονοτριβή στην έναρξη της προετοιμασίας.

Όμως ένα 24ωρο αργότερα, ο Άγγελος Διγκόζης αποτελεί παρελθόν, αφού όπως αποδεικνύεται ήταν αποφασισμένος να μη γυρίσει ξανά στη Μυτιλήνη. Για το λόγο αυτό εξάλλου είχε αναβάλει την άφιξή του στο νησί, παρά το ότι ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει χθες Τετάρτη, ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα μαζί με την οικογένειά του. Κάτι που δε θα γίνει ποτέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" πάντως, η αιτία του διαζυγίου έχει όνομα. Και λέγεται... Λαμία! Με την ομάδα της Football League να βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και μέρες με τον Μακεδόνα τεχνικό, για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγησή της. Γεγονός που αν αποδειχθεί αληθινό, θα αποτελεί ένα τεράστιο unfair από τη μεριά του Διγκόζη, ο οποίος στις 23 Ιουνίου ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Αιολικού και δε βρισκόταν απλά σε επαφές με την ομάδα της Μυτιλήνης...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey