Βροχή οι προτάσεις για προπονητή!

24/07/2015 - 16:05 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2015 - 16:28

Από την ώρα που ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο ανάμεσα σε Αιολικό και Διγκόζη, αρκετοί ήταν οι μάνατζερ που "ενόχλησαν" τους κυανόλευκους, προτείνοντας υποψηφίους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μυτιλήνης.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ανάμεσα σε εκείνους που δηλώνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο διαθέσιμοι να έρθουν στο νησί, βρίσκονται και κάποιοι προπονητές που τα τελευταία χρόνια εργάστηκαν όχι μόνο στη Football League, αλλά ακόμα και στη Super League.

Τα τηλέφωνα των Τρύφωνα, Γρυπιώτη και Κουτρομπίλα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από το πρωί, με τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν να είναι εκείνες των Γιάννη Ταουσιάνη, Κριστόφ Βαζέχα, Φώτη Θανέλλα, αλλά και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Στον Αιολικό εκτιμούν πως το θέμα της πρόσληψης προπονητή θα έχει ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Μέσα στο σαββατοκύριακο, η διοίκηση αναμένεται να καταλήξει στους εκλεκτούς της και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν οι τελικές επαφές, εξελίξεις, αλλά και ανακοινώσεις.

Όπως όλα δείχνουν, η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας θα πάρει μια μικρή παράταση, ωστόσο από σήμερα και σε μικρά γκρουπ οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανανεώσει και βρίσκονται στη Μυτιλήνη θα περνούν από εργομετρικές εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του γυμναστή Νίκου Ματζουράνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey