Επιστροφή "Κρίπι" και επίσημα!

24/07/2015 - 16:41 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2015 - 16:49

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό, ωστόσο η χρονική συγκυρία συνέπεσε με τα... capital controls και έτσι η επισημοποίηση της συνεργασίας τους πήγε σχετικά πιο πίσω. Σήμερα όμως ήρθε η στιγμή να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση του Αιολικού η επιστροφή του Μιχάλη Κριπιντίρη στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, κάνοντας στη συνέχεια μια ονειρεμένη πορεία στα ελληνικά γήπεδα.

Ο 34χρονος αμυντικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Αιολικού τη φετινή σεζόν και η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης έκανε λόγο στην ανακοίνωσή της για την "επιστροφή ενός δικού μας παιδιού". Η παρουσίαση του Κριπιντίρη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στα γραφεία του Αιολικού, παρουσία του προέδρου Σταύρου Γρυπιώτη και του Τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Κουτρομπίλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κριπιντίρη. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η επιστροφή ενός «δικού μας παιδιού» πίσω στην οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης, μέσα από την οποία ανδρώθηκε και αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey