Kριπιντίρης: "Να πανηγυρίσουμε την άνοδο"

24/07/2015 - 21:18 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2015 - 21:42

Η διοίκηση του Αιολικού παρουσίασε πριν λίγη ώρα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Μιχάλη Κριπιντίρη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Μυτιλήνης μετά από 11 χρόνια, γεμάτα με μια σπουδαία καριέρα.

Στα γραφεία του συλλόγου, τον καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Αλμπάνης, ενώ στην αίθουσα παραβρέθηκαν επίσης οι Παναγιώτης Ανδριώτης, Γιώργος Βαρκάρης, Τάκης Τυροπώλης, Στέλιος Μαντζουράνης και Γιώργος Κουτρομπίλας, οι οποίοι ευχήθηκαν στον "Κρίπι" να έχει μια καλή και κυρίως υγιή χρονιά με την κυανόλευκη φανέλα.

Στις δηλώσεις του, ο 34χρονος αμυντικός έδωσε έμφαση στο στόχο της ανόδου, τονίζοντας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πως μεγάλη του επιθυμία είναι ο Αιολικός να παίζει του χρόνου στη Football League: "Επιστρέφω στον Αιολικό μετά από 11 χρόνια. Βλέπω ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και θα βοηθήσω από τη μεριά μου, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Πιστεύω ότι όλα είναι δρομολογημένα από τη διοίκηση και εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να ανέβει ο Αιολικός κατηγορία."

Σε ερώτηση του "SL" για τα συναισθήματά του από την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του, μετά από 11 χρόνια γεμάτα παραστάσεις στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες, ο Μιχάλης Κριπιντίρης χαμογελαστός απάντησε: "Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω, αλλά θα νιώσω ακόμα καλύτερα αν στο τέλος της χρονιάς πανηγυρίσουμε την άνοδο."

Με τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιώργο Κουτρομπίλα και το κασκόλ του Αιολικού κρεμασμένο στο λαιμό του

Βάζοντας την υπογραφή του στη συνεργασία του με τον Αιολικό

Με την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Αιολικού, Αγγελική Λεμονιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey