Φαβορί ο Ταουσιάνης

26/07/2015 - 12:27

Στον Αιολικό προσπαθούν να καλύψουν όσο το δυνατόν συντομότερα το κενό που δημιουργήθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Διγκόζη και όλα δείχνουν πως ο εκλεκτός της διοίκησης είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Πρόκειται για έναν 43χρονο προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA A, που τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στις μεγάλες ομάδες της Κρήτης. Πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρώτος προπονητής στον Εργοτέλη, εχοντας αναλάβει αρχικά βοηθός του Χουάν Φεράντο. Μετά την απομάκρυνση του Ισπανού, παρέμεινε στο επιτελείο του Εργοτέλη και ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, ενώ   προσωρινά ηταν εκείνος που διαδέχθηκε και τον Γιάννη Ματζουράκη. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη στον ΟΦΗ και στον Πανθρακικό, ενώ ως πρώτος προπονητής είχε εργαστεί επίσης στη Γ' Εθνική με τον Ρούβα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει, πως ο Γιάννης Ταουσιάνης έχει συζητήσει σε καλό κλίμα με τον Τεχνικό Διευθυντή του Αιολικού, Γιώργο Κουτρομπίλα και μάλιστα θα έρθει στη Μυτιλήνη τη Δευτέρα για να έχει τις τελικές του επαφές με τους "κυανόλευκους".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το "φλερτ" ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατάει αρκετά χρόνια, αφού για τον Ταουσιάνη είχε ενδιαφερθεί ο Αιολικός σε δύο ακόμα περιπτώσεις, η πρώτη τη σεζόν 2010-11 και πάλι με τον Κουτρομπίλα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και η δεύτερη ένα χρόνο αργότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey