Πρώτα δεκάρι, μετά επιθετικός!

05/08/2015 - 12:05

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει μπει για τα καλά σε ρυθμό προπονήσεων και ταυτόχρονα στα "βάσανα" της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με αποτέλεσμα ο χρόνος να πιέζει και για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε προαναγγείλει την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών, πέραν του αρχικού σχεδιασμού που είχε προχωρήσει από τη διοίκηση πριν την έλευσή του. Έκτοτε αποκτήθηκε ο Τρύφωνας Κρουσταλέλης, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας και βάσει των κενών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θεωρείται δεδομένη η απόκτηση επιτελικού μέσου και επιθετικού, με τις πιθανότητες και για δεύτερη προσθήκη στη γραμμή κρούσης να είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού των "κυανόλευκων", η συμπλήρωση του παζλ πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε ακολουθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα να εκμεταλλευθεί όλο το διαθέσιμο χρόνο στην προετοιμασία για να "χτιστεί" ο Αιολικός, όπως τον έχει φανταστεί ο Ηρακλειώτης προπονητής. Αυτή τη στιγμή, ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Γιώργος Κουτρομπίλας "παλεύει" το κλείσιμο του δεκαριού, που θα αποτελέσει το "μυαλό" στον άξονα, έχοντας σε... στενό μαρκάρισμα τον υποψήφιο στόχο του, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στη Λέσβο.

Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, θα προχωρήσει η απόκτηση του επιθετικού, με τη διοίκηση του Αιολικού να εξετάζει όλες τις διαθέσιμες και αξιόλογες περιπτώσεις, τηρουμένων πάντοτε των αναλογιών αλλά και των συνθηκών στην κατηγορία, όχι μόνο από την Ελλάδα πάντως αλλά και από το εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey