Σε επαφές με Μλάντεν Πόποβιτς!

11/08/2015 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2015 - 17:12

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται ο Σέρβος επιθετικός Μλάντεν Πόποβιτς, για λογαριασμό του Αιολικού, που στο πρόσωπο του 26χρονου στράικερ βλέπει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Πόποβιτς ήρθε την Κυριακή στο νησί, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, έχοντας το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνομιλίες με τους ανθρώπους των "κυανόλευκων". Μεταξύ των δύο πλευρών προέκυψε κατ' αρχήν συμφωνία και το πρωί της Δευτέρας πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις. Η επισημοποίηση της μεταγραφής ωστόσο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, αφού λόγω του ότι είναι Σέρβος απαιτούνται να διεκπεραιωθούν κάποιες επιπρόσθετες γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωσή της. Ο Μλάντεν Πόποβιτς πάντως έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας, κάτι που θα συμβεί και σήμερα με τον Γιάννη Ταουσιάνη να περιμένει το θετικό κλείσιμο και τυπικά της υπόθεσης, ώστε να τον ενσωματώσει στο υπόλοιπο ρόστερ. 

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο επιθετικό, ύφους 1,88μ, ο οποίος αρέσκεται να παίζει με πλάτη, ανοίγοντας διαδρόμους στους συμπαίκτες του. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, έχοντας γερά πατήματα και καλό άλμα στο ψηλό παιχνίδι. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο στην πατρίδα του, ξεκινώντας από τη Β' Κατηγορία, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σχεδόν πάντοτε σε ομάδες της Α' Κατηγορίας. 

Τις πρώτες του συμμετοχές πραγματοποίησε στην INON Požarevac τη σεζόν 2006-07 (3 ματς) και από την επόμενη περίοδο, σε ηλικία μόλις 18 ετών, έγινε βασικός στη Sloga Kraljevo (21 ματς, 3 γκολ). Η περίοδος 2008-09 τον βρήκε στη Sloboda Užice (26 ματς, 7 γκολ), ενώ την επόμενη χρονιά ξεκίνησε στη Vujić Valjevo (13 ματς, 9 γκολ) και στο δεύτερο μισό μεταγράφηκε στην OFK Beograd (4 ματς), έχοντας τραβήξει τα βλέμματα μιας εκ των παραδοσιακότερων δυνάμεων της Σερβίας. Εκεί έμεινε ως το τέλος της σεζόν 2011-12 (21 ματς, 7 γκολ). Τον απέκτησε η Hajduk Kula, όμως δεν κατόρθωσε να βρει χημεία με τη νέα του ομάδα (7 ματς) και ακολούθως πήρε μεταγραφή στη Novi Pazar (34 ματς, 2 γκολ). Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Velež Mostar (9 ματς, 3 γκολ) και το Γενάρη μεταγράφηκε στη Sloboda Užice (13 ματς, 1 γκολ), με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α' Κατηγορία. Συνολικά, μετράει 151 εμφανίσεις στη Σερβία, έχοντας σκοράρει 32 γκολ.

Δείτε τον Μλάντεν Πόποβιτς σε αγωνιστική δράση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey