Κολλάει του Πόποβιτς

11/08/2015 - 21:31

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μλάντεν Πόποβιτς, με τη μεταγραφή του στον Αιολικό να μην προχωράει τελικά και τους "κυανόλευκους" να είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ο Σέρβος επιθετικός, που ήρθε την Κυριακή στη Μυτιλήνη, βρέθηκε και σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας, αλλά δεν τελικά δεν προπονήθηκε. Αιτία για αυτή την εξέλιξη ήταν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην έκδοση της βίζας του, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έλευση της μπλε κάρτας του παίκτη και την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι του Αιολικού ενημέρωσαν τον ατζέντη του πως η μεταγραφή του Πόποβιτς δε θα προχωρήσει και έπειτα από λίγο ο 26χρονος επιθετικός αποχώρησε από την Αγία Μαρίνα. Το απρόσμενο αυτό γεγονός αναγκάζει τον Γιάννη Ταουσιάνη να πορευτεί για λίγες ημέρες ακόμα χωρίς τον ποδοσφαιριστή που θα σηκώσει το βάρος στη γραμμή κρούσης, με τις πληροφορίες του "SL" να αναφέρουν πως η διοίκηση του Αιολικού έχει ξεκινήσει ήδη νέες επαφές με παίκτες που έχει ξεχωρίσει και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey