"Ξεμούδιασμα" στο Πλωμάρι

02/09/2015 - 20:17 Τελευταία τροποποίηση στις 02/09/2015 - 20:47

Σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο Πλωμαρίου, ο Αιολικός επικράτησε του τοπικού Αιγέα με σκορ 0-6.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, λίγα μόλις 24ωρα μετά το ταξίδι της στην Τουρκία για δύο φιλικές συναντήσεις με ομάδες από τα απέναντι παράλια, αγωνίστηκε κόντρα σε έναν από τους συλλόγους που αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Αιολικός έπαισε κατά διαστήματα αρκετά καλή απόδοση, αυξάνοντας το δείκτη του σκορ στο τελευταίο μισάωρο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα για να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Το σκορ άνοιξε ο Παπαζούδης (15') για τον Αιολικό με κεφαλιά, με το 0-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε πολύ γρήγορα και δεύτερο γκολ με τον Γάλα (48'). Το 0-3 έκανε ο Μιχαλάκης (67') και λίγα λεπτά αργότερα ο Λίμα σημείωσε το 0-4 (70'). Τα επόμενα δύο γκολ του Αιολικού σκόραρε ο Λαλάς (75', 80').

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και Στέλιος Μουντανάρης χρησιμοποιήσαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και διαφορετικά σχήματα, βγάζοντας ο καθένας χρήσιμα συμπεράσματα. Για τον Αιολικό, η αναμέτρηση με τον Αιγέα ήταν ένα καλό "ξεμούδιασμα", ενώ αντίστοιχα για την ομάδα του Πλωμαρίου μια εξαιρετική ευκαιρία να δει το αγωνιστικό επίπεδο ετοιμότητας, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ελάχιστες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στο Κύπελλο ΕΠΣΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του "Μιχαλέλειου" βρέθηκε αρκετός κόσμος, που παρακολούθησε το φιλικό αυτό παιχνίδι, μεταξύ των οποίων και ο Μυτιληνιός ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Φωτογραφία: Δάκης Κουλουκάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey