Νίκη επί του Αίγειρου σε νέο φιλικό

09/09/2015 - 21:49 Τελευταία τροποποίηση στις 09/09/2015 - 22:09

Ο Αιολικός προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό μέσα από φιλικές αναμετρήσεις με αντιπάλους από την Α' Κατηγορία της Λέσβου και μετά το πρώτο του φιλικό κόντρα στον Αίγειρο, ακολούθησε το απόγευμα ένα δεύτερο με την ομάδα των Μυστεγνών, που έληξε με νίκη για τους "κυανόλευκους" του Γιάννη Ταουσιάνη με σκορ 4-1!

Ο αγώνας διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής και ο Αιολικός έφτασε στη νίκη με γκολ που σημείωσαν οι Ιορδανίδης, Φλίγκος, Λαλάς και Γάλας. Ο προπονητής του Αιολικού παρέταξε την ομάδα του με τον Πουρή κάτω από τα δοκάρια, τους Στουρνάρα και Κρουσταλέλη στα άκρα της άμυνας, Παπαζούδη και Κριπιντίρη κεντρικό δίδυμο, Μπακάλη και Μίχο στον άξονα, με τον Ιορδανίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου, τους Μανουσάκη και Γάλα ακραίους μέσους και τον Φλίγκο προωθημένο στην επίθεση. Ωστόσο πολύ γρήγορα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του, αφού αποχώρησε τραυματίας ο Μανουσάκης και στη θέση του πέρασε ο νεοαποκτηθείς Κέρι. Στην επανάληψη, ο Γιάννης Ταουσιάνης χρησιμοποίησε επίσης και τους Παπαλόπουλο, Λαλά, Γ. Σαμπάνης, Καπταγιάννη, Μ. Σαμπάνη και Κίστα.

Ο Αίγειρος του Θοδωρή Παπαλόπουλου, μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην Α' Κατηγορία, ωστόσο διαθέτει πλέον ένα ρόστερ ικανό να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα τα δυνατά του φιλικά απέναντι στον εκπρόσωπο της Λέσβου στη Γ' Εθνική, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να του αποφέρουν. Η ομάδα των Μυστεγνών στάθηκε αξιοπρεπέστατα για ακόμα μία φορά κόντρα στον Αιολικό, σκόραρε με τον Γιώργο Συβρή στο β' ημίχρονο και άφησε αναμφίβολα υποσχέσεις για το προσεχές μέλλον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey