Αναγκαστικό αντίο από Ματζουράνη και αλλαγή γυμναστή!

11/09/2015 - 20:46 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2015 - 00:13

Μια απροσδόκητη εξέλιξη προέκυψε στον Αιολικό, που αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή γυμναστή, μεσούσης της προετοιμασίας του και μόλις δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο Νίκος Ματζουράνης αποχαιρέτησε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, αφού η άδεια για απόσπαση που είχε ζητήσει από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, όπου διδάσκει αθλητική φυσιολογία ανακλήθηκε εντελώς ξαφνικά. Αιτία για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη ήταν ένα... μπαράζ συγκυριών (πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, εκπαιδευτικές άδειες κτλ), που έφεραν τη Σχολή Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στην Κομοτηνή να στερείται καθηγητών. Ο Μυτιληνιός διδάκτορας ενημερώθηκε πριν λίγες ημέρες πως θα έπρεπε να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του και έτσι ο Αιολικός κινήθηκε για την εξεύρεση νέου γυμναστή.

Ασφαλώς και η αποχώρηση του Ματζουράνη προβλημάτισε πρώτον απ' όλους τον Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος με τον Μυτιληνιό γυμναστή στην προετοιμασία είχε δίπλα του έναν εξαίρετο προπονητή φυσικής κατάστασης. Η διοίκηση φρόντισε να καλύψει σύντομα το κενό του, φέρνοντας στη Λέσβο τον νεαρό Κωνσταντίνο Γιάννη, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον ΑΟ Τρικάλων. Ο 26χρονος γυμναστής είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία, ενώ πέρυσι συμμετείχε στο τεχνικό τιμ της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Football League. Σήμερα το απόγευμα μάλιστα, συμμετείχε στην πρώτη του προπόνηση με τους "κυανόλευκους".

Ο Αιολικός, έχοντας ολοκληρώσει έξι εβδομάδες προπονήσεων, βρίσκεται σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και το ζητούμενο πλέον είναι η χημεία που υπήρχε μεταξύ Ταουσιάνη - Ματζουράνη να συνεχιστεί και με τον Κωνσταντίνο Γιάννη, που είναι βέβαιο πως βλέπει την ομάδα της Μυτιλήνης και την πορεία πρωταθλητισμού, στην οποία στοχεύει, ως μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε να μεταφέρει -αλλά και να εμπλουτίσει- τις γνώσεις του σε πρακτικό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey