Αποχώρησε ο Μιχαλάκης

14/09/2015 - 19:21 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2015 - 19:32

Εκτός Λέσβου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα του ο Άκης Μιχαλάκης, που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο ποδοσφαιριστής είχε τετ α τετ με τη διοίκηση και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη, ενημερώνοντάς τον για την απόφασή του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας επαφές με κάποιες ομάδες της κατηγορίας. Ο Μιχαλάκης αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει το περιθώριο τις επόμενες ημέρες να καταλήξει σε κάποια από τις προτάσεις, που έχει ήδη στα χέρια του.

Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία, με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Πέρυσι μάλιστα πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με 6 γκολ, έχοντας θετική παρουσία στον 3ο όμιλο. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", υπάρχουν ομάδες μάλιστα που θα βρεθούν ως αντίπαλοι και φέτος στο δρόμο του Αιολικού, που τον έχουν προσεγγίσει εν όψει της επίσημης έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 27 του Σεπτέμβρη.

Θυμίζεται ότι ο Μιχαλάκης έχει παίξει ακόμη μία χρονιά εκτός νησιού, αγωνιζόμενος με την Ένωση Ερμιονίδας στη Γ' Εθνική, επί θητείας Δημήτρη Σπανού στην ομάδα της Αργολίδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey