"Ψήνεται" φιλικό με Άρη αντί για Τρίκαλα!

14/09/2015 - 19:34

Ο Αιολικός θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι στον Ταρλά το ερχόμενο Σάββατο (19/9), ωστόσο αν και αρχικά είχε εννοηθεί πως αντίπαλός του θα είναι τα Τρίκαλα, τελικώς ίσως προκύψει αλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο ισχυρός χρηματοδότης της ομάδας της Μυτιλήνης Παναγιώτης Τρύφων είχε σήμερα τηλεφωνική επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη, που ανέλαβε πρόσφατα τις τύχες του Άρη, συζητώντας το ενδεχόμενο να έρθει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Μυτιλήνη, αντί των Τρικάλων, για το φιλικό του Σαββάτου.

Οι άνθρωποι του Άρη βλέπουν θετικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα του αγώνα καλύπτει ο Αιολικός. Το φιλικό αυτό εξάλλου θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τους "κυανόλεκους" του Γιάννη Ταουσιάνη, πριν την επίσημη πρεμιέρα της Γ' Εθνικής στην έδρα της Χαλκίδας.

Όλα δείχνουν ότι από στιγμή σε στιγμή θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την οριστικοποίηση του σπουδαίου αυτού φιλικού, κόντρα σε έναν αντίπαλο που στοχεύει στην άνοδο, έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές το τελευταίο διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey