Οριστικό! Φιλικό με Άρη στον "Ταρλά"

15/09/2015 - 11:16 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2015 - 17:59

Το "SL" σας αποκάλυψε χθες όλο το παρασκήνιο σχετικά με τον αντίπαλο του Αιολικού στο προγραμματισμένο φιλικό του στον "Ταρλά" το προσεχές Σάββατο (19/9, 17:00) και λίγες ώρες αργότερα έρχεται η πλήρης επιβεβαίωση από τη διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης.

Αντί των Τρικάλων, στο γρασίδι του "Ταρλά" θα αγωνιστεί απέναντι στους "κυανόλευκους" ο ιστορικός Άρης Θεσσαλονίκης, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να προσελκύσει τοι ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στη Λέσβο. Άνθρωπος - κλειδί για την οριστικοποίηση του σπουδαίου αυτού φιλικού αγώνα αποτέλεσε ο ισχυρός χρηματοδότης του Αιολικού, Παναγιώτης Τρύφων, ο οποίος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρόεδρο των "κιτρινόμαυρων" Θεόδωρο Καρυπίδη, προκαλώντας τους Θεσσαλονικιούς στη Μυτιλήνη.

Ουσιαστικά, το φιλικό αυτό θα είναι η πρόβα τζενεράλε και των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου. Τόσο ο Αιολικός, όσο και ο Άρης, στοχεύουν στην άνοδο και έτσι ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός. Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει Χαλκίδας, αλλά και Σπάρτης που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Αιολικού και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει μαζικά, δίνοντας της την απαιτούμενη ώθηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, που στις πρώτες της εβδομάδες είναι αρκετά δύσκολη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey